IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Felip VI interromp les seves vacances nadalenques per donar el trist adéu al seu tutor Aurelio Menéndez

Se li va atorgar ser el premi Príncep d'Astúries de Ciències Socials i un títol de marquès per la seva tasca

Imagen de Felipe VI a su llegada al tanatorio
Felip VI només arribar al tanatori | Gtres

Sotrac a les vacances del rei Felip VI. Aquest, de fet, s'ha vist forçat a frenar el període festiu per acomiadar-se d'una de les persones que va marcar la seva infància.

El monarca, doncs, va acudir al tanatori madrileny de La Paz per acomiadar-se d'Aurelio Menéndez, que va morir als 90 anys, va ser el seu tutor universitari, així com també exministre d'Educació del govern d'Adolfo Suárez.

Felip, que va arribar apagat i força trist a jutjar per les imatges, va arribar el passat dijous, 4 de gener, al tanatori en qüestió. 

Un home distingit

Segons va revelar la revista 'Semana', Menéndez tenia una llarga trajectòria com a docent. A part de tenir una relació especial amb l'actual monarca, aquest va ser un reputat professor de Dret Mercantil, que es va guanyar la confiança tant de Felip, com del seu pare Joan Carles.

Per aquest mateix motiu, doncs, Joan Carles va optar per distingir-lo amb el títol nobiliari de marquès d'Ibías. D'altra banda, Felip també va lliurar-li un altre premi l'any 1994, quan en posició de Príncep d'Astúries, va entregar-li el premi Príncep d'Astúries de Ciències Socials.

D'altra banda, els encarregats de rebre al rei al tanatori van ser Aurelio i Beléndos dels set fills del difunt. Aquests van esperar al Rei a les portes del recinte per, seguidament, acomiadar-se de Menéndez.

Felip VI, força emocionat 

És una de les cares més desconegudes de Felip. Tot i això, els presents a l'acte saludar afectuosament al rei. Així mateix, aquest va saludar amb molt d'efecte als fills del seu antic tutor, abans d'accedir a la capella ardent.

Finalment, abans de partir altra vegada, Felip va estar 20 minuts a l'interior del recinte i va sortir-ne acompanyat pels fills del difunt.

Imagen de el rey con los hijos del fallecido
El rei espanyol amb els fills del difunt | cedida

 


Comentaris

envia el comentari