IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Felip VI s'oposa als ostentosos plans de Joan Carles per celebrar el seu aniversari

Joan Carles té intenció de celebrar els seu 80è aniversari amb una festa amb magnificència

El rey emérito Juan Carlos I en una imagen de archivo.
El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu | Cedida

 

La Casa Reial travessa temps convulsos. Mentre la reina Letícia és criticada per un dels seus atrevits vestits, el rei Felip es troba a l'ull de l'huracà per la situació política a Catalunya. Per la seva banda, els reis emèrits han reaparegut junts de nou però, tot i que es mostrin molt afectius en públic, el malestar al matrimoni és evident.

  

  

Enmig d'aquesta situació, ja s'ha començat a parlar de l'aniversari del rei Joan Carles el pròxim 5 de gener. El monarca farà 80 anys i la seva intenció és celebrar-ho amb una festa amb magnificència, cosa que no sembla agradar a Felip VI conscient del moment que s'està vivint i que la Família Reial està més en entredit que mai.

Celebració en la intimitat

Segons explica 'El Nacional', l'actual rei vol mantenir la tònica habitual en els últims aniversaris celebrats en la més estricta intimitat. De fet, encara no se sap com seran aquest any les celebracions de la reina Sofia, la reina Letícia i la infanta Elionor.

Juan Carlos i Felip VI
Joan Carles i Felip VI | Directe

No obstant això, Joan Carles sembla tenir clar que el canvi de dècada és una cosa molt especial i podria plantejar-se anar a l'estranger per fer-hi una festa amb els seus amics davant la negativa del seu fill de fer una celebració oficial. El dubte està en si en aquest cas la família del monarca també aniria a la festa o si per contra la Família Reial quedaria encara més dividida.


Comentaris

envia el comentari