Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio i Carmen Borrego, apareixen a la imatge. Alejandra està somrient i té una bombolla de diàleg en blanc sobre el seu cap. Carmen està sent entrevistada per un micròfon d''Europa Press'

La ferma opinió de Carmen Borrego amb la decisió d'Alejandra Rubio: 'No és normal'

Carmen Borrego expressa el seu desacord amb l'embaràs de la seva neboda Alejandra Rubio, considerant-ho prematur

Alejandra Rubio ha sorprès el públic amb l'anunci del seu embaràs. La notícia ha generat diverses reaccions dins del seu entorn familiar, particularment de la seva tia Carmen Borrego. Carmen, col·laboradora habitual del programa Vamos a ver, no ha trigat a compartir la seva opinió sobre la ràpida maternitat de la seva neboda.

Carmen Borrego ha tingut sempre una relació estreta amb la seva neboda Alejandra Rubio. Totes dues han compartit tant moments personals com professionals davant la mirada del públic. Carmen, amb el caràcter directe i sincer, no ha dubtat a expressar la seva sorpresa i preocupació per la notícia de l'embaràs d'Alejandra.

Carmen Borrego va parlar obertament sobre el tema, generant un gran enrenou entre els seguidors de la família Campos. Les seves declaracions reflecteixen no només el seu punt de vista personal, sinó també una preocupació genuïna pel futur de la neboda i del nou membre de la família.

Imatge de Carmen Borrego al bateig del seu nét amb Alejandra Rubio
Carmen Borrego qüestiona l'embaràs d'Alejandra Rubio | Europa Press

Carmen Borrego qüestiona la decisió de la seva neboda Alejandra Rubio

Carmen Borrego no va amagar la sorpresa en assabentar-se de l'embaràs d'Alejandra Rubio. "No és el normal que Alejandra Rubio s'hagi quedat embarassada tan aviat", va comentar Carmen al programa.

Segons ella, el més comú és que les parelles esperin un temps abans de fer el pas cap a la paternitat, especialment quan fa poc temps que estan junts.

Fotografia de Carmen Borrego al plató d''Així és la vida' de Telecinco
Carmen Borrego expressa la seva sorpresa davant l'embaràs d'Alejandra Rubio | Mediaset

"Això de 't'has fastiguejat la vida', les mares treballem i ella seguirà treballant. Tenir un fill no és fastiguejar-se la vida, és complicar-se-la, sí", va aportar.

Aquesta declaració reflecteix un equilibri entre la preocupació per la promptitud de l'embaràs i el reconeixement de la solidesa de la relació de la parella.

A més, Carmen Borrego va assegurar que la seva neboda està intranquil·la en tot aquest procés. "Evidentment està nerviosa. Té por, però com totes les mares. Cap no ha fet mai un curs per ser mare i està bé", va explicar.

Captura de Carmen Borrego parlant sobre Alejandra Rubio a 'Así es la vida'
Carmen Borrego opina sobre la relació d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia | Telecinco

Tot i la seva opinió sobre la promptitud de l'embaràs, Carmen Borrego va deixar clar que el seu suport cap a Alejandra és incondicional. "Ella sap que té el meu suport en tot", va afirmar Carmen.

Aquesta mostra de suport és crucial en un moment tan important i delicat com el que passa Alejandra. Carmen, conscient de les dificultats i desafiaments que comporta la maternitat, desitja que la seva neboda tingui tot el suport necessari.

Carmen Borrego confia en l'amor entre Alejandra Rubio i Carlo Costanzia

En la seva intervenció, Carmen Borrego també va parlar sobre la relació d'Alejandra Rubio amb Carlo Costanzia. Tot i considerar que l'embaràs ha arribat aviat, Carmen va destacar la bona relació que hi ha entre ells. "Es porten molt bé, s'estimen molt i això és el que compta", va assenyalar.

"Moltes vegades es tenen fills per arreglar una parella. Això sí que em sembla malament. Però quan un nen neix de l'amor, doncs sempre és un motiu de celebració", va argumentar.

Imatge de Carmen Borrego, amb rostre seriós i trist, al plató de 'Vamos a ver' parlant sobre Edmundo Arrocet, exparella de la seva mare, María Teresa Campos
L'opinió de Carmen Borrego sobre l'embaràs de la seva neboda genera debat | Mediaset

Carmen Borrego es va mostrar optimista sobre el futur d'Alejandra i Carlo, malgrat els desafiaments que puguin enfrontar-se.

"Jo els donaré suport en tot", ha reiterat, deixant clar que, malgrat les diferències d'opinió, l'amor i el suport familiar són el més important.