Fernando Ónega

Fernando Ónega descobreix que la seva filla Sonsoles ha ampliat la família sense avís

Fernando Ónega s'ha sorprès molt en conèixer el nou membre de la família

Fernando Ónega té molt a celebrar. I és que, després de la sortida de Ya son las ocho de la graella de Telecinco, Sonsoles Ónega per fi ha tornat a somriure.

El novembre de 2021, la presentadora va agafar les regnes d'aquest format vespertí en què la informació era la protagonista principal. Els directors de la cadena hi van confiar i van optar per substituir la secció Tomate de Sálvame en un últim intent per recuperar el seu lideratge.

Fotomuntatge de Sonsole Ónega i el seu pare Fernando Ónega
Fernando Ónega estava molt preocupat per la seva filla | Catalunya Diari

Fa uns dies, els mitjans de comunicació del nostre país difonien una notícia sorprenent. Mediaset España havia decidit retirar el nou programa de Sonsoles Ónega després de no aconseguir fer augmentar les pèssimes dades d'audiència que estan registrant des de fa mesos.

Ara, i després de la inesperada cancel·lació de Ya son las ocho, Fernando Ónega ha descobert que la periodista s'ha tornat a convertir en 'mare'.

Fernando Ónega coneix el nou membre de la família

Fernando Ónega s'ha quedat sense paraules en descobrir l'últim regal que ha rebut la seva filla.

Aquest dimecres, 29 de juny, Sonsoles Ónega va sorprendre tots els seus seguidors de les xarxes socials amb una inesperada notícia. I és que, tot i comptar amb una família més que nombrosa, la presentadora de Telecinco ha decidit ampliar-la una mica més.

A través del seu perfil d'Instagram, on compta amb més de 160.000 followers, la periodista va voler donar la benvinguda a Cásper, el seu nou nadó de quatre potes. La filla de Fernando Ónega ha publicat una fotografia en què apareix agafant en braços aquest petit Jack Rusell Terrier de color blanc i marró. «Un més a la família, Cásper. Gràcies per aquest regalàs», va escriure al costat d'aquesta tendra imatge.

Com calia esperar, en tan sols 48 hores, la publicació de Sonsoles ha rebut més de 7.000 likes i centenars de comentaris, donant la benvinguda al cadell.

Les xarxes socials donen la benvinguda a Cásper

Tan bon punt es va fer pública l'arribada del nou membre a la família de Sonsoles Ónega, les xarxes socials es van incendiar. I és que, com calia esperar, els seguidors de la periodista no van voler deixar passar l'ocasió per donar la seva opinió sobre el seu nou gosset. El que més ha cridat l'atenció dels usuaris d'Instagram és la quantitat de mascotes que té la filla de Fernando Ónega.

Fernando Ónega i Sonsoles
La filla de Fernando Ónega rep una gran quantitat de missatges | GTRES

«Quina preciositat. M'encanten els animals i, sobretot, els gossets, quants en tens ja? un conill… Quina infància més feliç estan passant els teus dos fills!».

Mentre que molts van reivindicar la importància d'adoptar i no de comprar mascotes, altres, en canvi, van optar per criticar amb duresa la decisió que havia pres la filla de Fernando Ónega.

«Tu no adoptis i ajudis gossos adults. A sobre, nadons que són els que ho tenen fàcil… Ni doneu exemple, ni teniu humanitat» o «Espero que sigui d'una protectora o d'algú en particular, i no comprat o de gent que es guanya la vida venent cries» són alguns dels missatges que ha rebut.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega ha estat durament criticada | GTRES

Tot i que molts dels seus followers van aprofitar l'ocasió per queixar-se de la «injusta» cancel·lació de Ya son las ocho.

«Quina vergonya treure Ya son las ocho per aquest trist espectacle de gent que no té ni educació, ni valors ètics, ni preparació… Donar un espai a gent que normalitza l'enveja i gaudir de la desgràcia aliena, donant veu a gent sense cap valor humà», va començar dient un seguidor de Sonsoles Ónega.

«Quina pena que sigui legal tenir a la tele programes que no compleixen uns mínims requisits de professionalitat ni de llibertat d'informació sent honestos i imparcials. Quina pena deixar de banda el periodisme de Sonsoles que ens havia fet tornar a alguns a Telecinco».