Fernando Tejero en el plató de 'Volverte a ver'

Fernando Tejero posa fi a la relació amb el seu amic especial

L'actor va estar diversos anys mantenint una peculiar relació amb Pablo Castellano

Fernando Tejero és un dels actors més populars del nostre país. Actualment treballa a 'La que se avecina', lloc on ha trobat el seu acomodament. La seva popularitat l'ha portat a ser una de les celebritats més buscades. Fa uns anys es va especular molt amb la seva possible relació amb Pablo Castellano, l'actual marit de Maria Pombo.

Pablo Castellano és un dels 'influencers' més coneguts d'Espanya. La seva gran popularitat es deu gràcies a la seva dona, una de les 'instagramers' amb més seguidors. El jove 'influencer' no és per a res un rostre desconegut dins el món de la interpretació, ja que fa uns anys va formar part de la sèrie 'ByB'. Allà va coincidir amb Belén Rueda, Fran Perea, Dani Rovira i Sara Sálamo, entre d'altres.

Castellano també ha tingut unes breus aparicions en ficcions com 'Águila Roja' o 'Centro Médico'. No obstant això, sembla que l''influencer' s'ha allunyat completament del món de la interpretació.

La gran relació entre Pablo Castellano i Fernando Tejero

Durant l'època en què Pablo formava part del món de la ficció va fer una gran amistat. Fernando Tejero va ser un dels seus millors amics, eren carn i ungla. Tots dos van ser caçats per les càmeres passant molt de temps junts.

Viatges, passejades, assistència a actes i una infinitat d'activitats que feien junts. En aquell temps l'actual marit de Maria Pombo era un complet desconegut, així que la premsa simplement es limitava a seguir a Fernando Tejero.

L'actor, a més, ha publicat moltes imatges al costat del seu amic a les xarxes socials. Eren carn i ungla. El Festival de Màlaga, una escapada a Tarifa o el lliurament del 'Bombín de San Isidro', en què Tejero va ser premiat, són altres dels moments que els amics van compartir. El popular actor de 'La que se avecina' fins i tot va arribar a passar les vacances d'estiu amb el seu amic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran nit ahir a l'entrega de premis als @fernando_tejero en els #PreimiosBombinDeSanIsidro. #Enhorabuena. #ElMejor

Una publicació compartida de Pau (@ pablocastellano86) el

Diversos mitjans fins i tot es referien al jove noi —aleshores desconegut— com la parella de Fernando Tejero. Cap dels dos va fer oficial res perquè la realitat és que tan sols eren amics.

Fi de l'amistat

El curiós és que aquesta amistat sembla que s'ha trencat, ja que en aquests últims anys cap dels dos ha publicat res. Tots dos encara es segueixen a les xarxes socials. Molts han especulat sobre el possible romanç que van poder mantenir Tejero i Castellano.

Aquests rumors es van fer més evidents amb l'absència de l'actor en el casament de qui teòricament era el seu millor amic amb Maria Pombo. Sense anar més lluny, Fernando Tejero no segueix a les xarxes socials a la dona de Pablo Castellano.