Fernando Tejero, tocat després de la seva última relació sentimental

El popular actor no acaba de recuperar-se

 
Fernando Tejero amb el seu ex, Muerdo | Cedida

Moltes vegades l'amor no és una cosa definitiva, millor dit, la majoria de les vegades no sol durar gaire i només uns pocs escollits poden compartir tota una vida. No ha estat el cas —per desgràcia— de Fernando Tejero, i és que el popular actor cordovès no ha tingut molta sort pel que fa a l'amor. Qui va ser l'Emilio a 'Aquí no hay quien viva' ha decidit que Muerdo pertany al passat i que no passarà d'aquí.

Com revela 'ElTelevisero.com', Fernando Tejero va publicar al seu perfil d'Instagram una fotografia d'ell a la platja amb un missatge que deia: «El mateix mar que ahir ens acollia junts, avui s'alegra de veure'ns separats, jo també... Bé sincerament, mai ens va acollir, com aquell paisatge submarí, el nostre amor, si és que n'hi va haver, estava contaminat com el cor, no el salvava ningú...». Un missatge que no va deixar indiferent ningú, encara que la seva exparella decidís mantenir el silenci.

Vist l'enrenou que va causar —o simplement perquè ho va creure oportú—, l'actor va decidir que era el moment de substituir el missatge per un de menys mordaç. Així doncs, Tejero va substituir tot el text per un simple «El mar», cosa que els que havien llegit el missatge anterior no van entendre. Tot i això, se sap que les relacions de Tejero amb les seves exparelles tendeixen a ser «tempestuoses». Un cas que recull 'EsDiario.com' és el de Tejero amb la seva exparella Miguel Ortíz, al qual, després que la seva relació finalitzés, li va recomanar: «Hauries de pagar-me els diners que em deus. No et sembla?». Les critiques i els rumors deien que Miguel tenia pensat anar a un programa de televisió per explicar els secrets de la seva relació amb Tejero. Ortíz va tancar tot dubte amb un rotund: «No som parella, només ens vam veure uns dies a Sevilla. Que es torni a parlar del fet que estem junts podria perjudicar-me professionalment».

El primer missatge de Tejero a Instagram | Instagram (@fernando_tejero)

 

 

El mar

Una publicación compartida de Fernando Tejero (@fernando_tejero) el


Comentaris

envia el comentari