Fernando Tejero ven el seu luxós pis del centre de Madrid

El pis de l'actor té un total de 184 metres quadrats, es troba molt a prop del Palacio Real i el Teatre Reial

L'actor Fernando Tejero
Fernando Tejero vol anar a viure a les afores de Madrid | Instagram

Quan sovint ho tens tots, llavors vols menys. L'actor Fernando Tejero ha posat a la venda el seu pis del centre de Madrid per marxar a viure als afores, on pugui estar tranquil, allunyat del 'tot' que rodeja la gran capital i on poder passar més desapercebut. 

La immobiliària Gilmar és l'encarregada de gestionar la venda del pis i, per això, ha publicat l'oferta en diferents portals web especialitzats com l'Idealista. El pis de Tejero té un total de 184 metres quadrats, es troba molt a prop del Palacio Real i el Teatre Reial. S'ubica en una quarta planta, dona a l'exterior i té tres grans balcons que a la façana principal. 

Sostres de més de tres metres i terra de fusta massissa

Cal destacar els seus alts sostres de més de tres metres, el terra de fusta massissa i el gas natural que disposa tant per l'aigua calenta, com per a la calefacció. També ressalta el menjador amb un menjador independent, un lavabo de cortesia i dos dormitoris amb banys suite. Un hall rebedor i una cuina amb rebost, són les estances que complementen aquest pis de luxe de l'actor.

Finalment, en la descripció de l'immoble asseguren que «la finca està totalment rehabilitada amb ascensor en planta, conserge i amb despeses de comunitat molt baixes». Per tota aquesta mena de luxes, Tejero demana un total de 890.000 euros que pretén invertir en un pis més discret i relaxat a les afores de Madrid. Una vegada ha pres aquesta decisió i amb l'anunci ja publicat, el popular actor de 'Aquí No Hay Quien Viva', només ha d'esperar al comprador perfecte que li permeti encetar una nova etapa de la seva vida. 

Imatge del pis de Fernando Tejero
El pis de Fernando Tejero té un menjador amb tres balcons | Idealista

 

 

En el focus de la polèmica

Tejero fa poc que ha estat en boca de tots després que es publiquessin unes imatges fent-se un petó amb Pol Badía. Malgrat l'evidència de les fotografies, Tejero es va afanyar a desmentir que tingués parella a través de les xarxes socials, tot assegurant que estava feliç i solter. També ha estat en boca de tots després de ser la portada de la revista 'Sport Life', on es pot veure un estilitzat i molt en forma Tejero.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari