IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ferran Adrià surt a defensar el programa d’Alberto Chicote

El cuiner català assegura que existeixen restaurants com els que apareixen a 'Pesadilla en la cocina'

Ferran Adrià pensa que molta gent obre un restaurant pensant que serà més fàcil del que sembla. | Cedida

Pesadilla en la cocina ha estat notícia les darreres setmanes per la creació d'una associació de restaurants disconformes amb l'espai televisiu d'Alberto Chicote. Fins a 22 establiments, que han passat pel programa, han unit les seves forces per denunciar una «estafa» i assegurar que darrere del que es veu per la pantalla hi ha una manipulació. Malgrat això, són moltes les persones que han mostrat el seu suport a Chicote, i l'últim ha estat Ferran Adrià.

En una entrevista a La Voz de Galicia, el cuiner català ha assegurat que Alberto Chicote «és un dels millors cuiners d'aquest país sense discussió. Una altra cosa molt diferent és que sortís un sonat que no ha cuinat en la seva vida», en referència al programa Pesadilla en la cocina. Adrià ha defensat que els restaurants que hi surten són reals i existeixen, perquè «hi ha una quantitat de gent que obre negocis d'hostaleria pensant que és fàcil quan en realitat és el negoci més difícil del món».

El xef català també considera que els programes de cuina a la televisió ajuden d’una «manera increïble» el món gastronòmic. Tot i ser conscient que es tracten d'espais d’entreteniment, Adrià creu que a l’Estat espanyol s’emeten «molt bons programes de cuina». «Crec que és importantíssim. Per què? Perquè jo em vaig equivocar fa anys, i alguns col·legues també, en voler donar un discurs molt complex quan parlàvem per a no professionals», ha subratllat. 


Comentaris

envia el comentari