Ferran Reñaga, el noi a qui Risto Mejide li va prendre la xicota

Laura Escanes va deixar el jove després de dos anys de relació quan va conèixer el publicitari

Laura Escanes va deixar Ferran Reñaga per Risto Mejide després de més de dos anys de relació. | Facebook

La relació entre Risto Mejide i Laura Escanes és una de les més conegudes i polèmiques del moment. La parella no deixa de mostrar el seu amor a les xarxes socials, cosa que segurament li ha fet mal a Ferran Reñaga. Aquest jove de 20 anys era la parella de la youtuber fins que ella el va deixar per començar la seva relació amb el publicista, segons informa 'Vanitatis'.

Ferran i Laura, aleshores una jove desconeguda, es van conèixer l'estiu del 2013 a Tossa de Mar, a la Selva, on ell vivia i on ella estiuejava a l'apartament que tenien els seus pares. Segons algunes persones que van conèixer la parella en aquella època, parlaven d'«amor a primera vista». Com dos joves enamorats de 17 anys, passaven el dia junts, compartien moltes fotografies declarant el seu amor i es deien, entre ells mateixos, «Lord i Lady Natilles».

No obstant això, tot va acabar després de dos anys i quatre mesos de relació quan Risto Mejide es va creuar en les seves vides. El publicista va fer oficial en el seu perfil d'Instagram la relació que havia començat amb la jove catalana. Des d'aquest moment, Ferran va iniciar una campanya a través d'Instagram i Facebook per atacar la model i posar fi a la mediàtica relació, però l'únic que va aconseguir va ser enfortir encara més els nous enamorats, que es casaran el pròxim 20 de maig. Malgrat el pas del temps, Ferran encara no l'ha pogut oblidar i segueix recordant-la i compartint fotos del temps que van passar junts.

 

Hacer previsiones es jodido; sobre todo si tienen que ver con el futuro.

Una publicación compartida de Ferran Reñaga (@ferranet412) el


Comentaris

envia el comentari