Imatge de Sira Martínez, filla de Luis Enrique, i Ferran Torres, jugador del Barça

Ferran Torres i Sira Martínez, filla de Luis Enrique, se separen: tota la veritat

Sira Martínez i Ferran Torres han trencat la seva relació després de 2 anys junts

El jugador del BarçaFerran Torres i Sira Martínez, filla de Luis Enrique, han trencat la seva relació. Així ho han anunciat aquest diumenge 28 de maig diversos mitjans de comunicació. El cert és que Ferran Torres no està passant per un bon moment professional, ja que el seu futur al club blaugrana és incert. Ara, s'hi suma un nou cop.

I és que tal com han anunciat diversos mitjans, la parella hauria decidit posar punt final a la seva relació sentimental després de 2 anys junts. Tal com recull el mitjà ABC, la parella no estava en el seu millor moment, ja que feia poc que havien superat una crisi sentimental. Tot just fa uns mesos que la filla de Luis Enrique i Ferran Torres havien decidit separar-se.

Poc després, van decidir reprendre la relació, però tot i els esforços, sembla que no ha estat suficient. Des de 'Cluemania' asseguren que ha estat Sira la que ha decidit trencar d'una vegada per totes la relació amb el jugador blaugrana. Encara que fins al moment, no han transcendit els motius pels quals han decidit separar-se de manera definitiva.

Imatge de Luis Enrique i de Sira Martínez passejant
Luis Enrique amb la seva filla Sira. | GTRES

Sira Martínez trenca amb Ferran Torres

Segons el mitjà citat anteriorment, ha estat la filla de Luis Enrique qui ha decidit trencar amb Ferran Torres. Arran d'aquesta separació sorpresa, sorgeixen moltes preguntes sobre el futur professional de Ferran Torres. Què passarà amb la carrera esportiva del jugador? Marxarà del FC Barcelona? I de la ciutat?

És evident que el futur de Torres al Barça és incert, ja que és un dels futbolistes amb els quals Xavi Hernández no compta per la temporada vinent. La filla de Luis Enrique era un dels grans vincles que lligava Ferran Torres amb la ciutat comtal, ja que cal recordar que el futbolista és natural de Foios, municipi de la Comunitat Valenciana.

Imatge de Ferran Torres, jugador del FC Barcelona
Sira Martínez, hauria trencat amb Ferran Torres. | EP

Un possible canvi d'aires?

Ja se sap que les ruptures són molt complicades i sovint és necessari posar terra per mig. Si no que li diguin a Gerard Piqué i a Shakira, la qual ha decidit fer les maletes i marxar definitivament cap a Miami. Farà el mateix Ferran Torres? És possible que el jugador decideixi apostar per una nova aventura futbolística lluny del Barça i de Barcelona.