IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ferreras es posa a plorar en rebre el premi 'Cambio 16' i l'hi dedica a la seva dona, Ana Pastor

«Aquest premi és per ella, perquè veig com cada dia es sobreposa a les amenaçes i al terror», va sentenciar

Antonio García Ferreras va ser guardonat el passat dijous, 29 de novembre, amb el premi de periodisme de 'Cambio 16'. Una ocasió certament especial en la qual el presentador de 'Al Rojo Vivo' va optar per mostrar una faceta desconeguda fins al moment pels seus espectadors: la seva cara més sentimental. I és que en recollir el guardó, el presentador va posar-se a plorar mentre pronunciava el seu discurs d'agraïment. 

«Crec en un periodisme que és arriscat i aquest premi és per a l'equip de 'laSexta', que ha estat capaç de treballar amb passió en un moment excepcional per a aquest país», declarava, visiblement nerviós i afegint un contingut «i per a ella» a l'una que mirava a la seva dona, Ana Pastor.

Fent un esforç per contenir les llàgrimes, el periodista va explicar que era «un moment molt intens» i, posteriorment, va dedicar unes boniques paraules d'agraïment a Pastor: «Per la seva infinita capacitat per a la bondat, perquè ens envolta amb la seva intel·ligència, perquè em subjecta i perquè veig com cada dia se sobreposa a les amenaces i al terror».

«Aquest premi és per tu», afegia un Ferreras, que intentant ocultar el plor, va baixar de l'escenari per acostar-se a la seva esposa. «Nosaltres estem commocionats perquè no és fàcil veure a Ferreras emocionat», comentava Cristina Pardo, que s'havia posat al capdavant de 'Al Rojo vivo' en absència del presentador. 

Igual d'emocionada, Ana Pastor compartia més tard una imatge del premi que havia rebut el seu marit.

Ana Pastor, amenaçada

García Ferreras va fer referència a les amenaces, fins i tot de mort, que Pastor ha estat rebent al llarg dels últims dies a través de Twitter. Al seu perfil, la periodista va instar al Ministre de l'Interior, Zoido, al fet que s'investiguin aquests missatges: «Dic jo que potser Zoido es preocuparia per un tuit com aquest. O potser no», escrivia.

Hores després, la presentadora compartia les captures de pantalla de les amenaces que havia rebut, ja que l'usuari ja n'havia esborrat els missatges. L'endemà, la presentadora comunicava que havia interposat una denúncia i que esperava que «serveixi per a alguna cosa». «Gràcies a la Secció de Xarxes de la Unitat de Recerca Tecnològica de Policia», apuntava.


Comentaris

envia el comentari