Fidel Albiac, actual parella de Rocío Carrasco, acusat d'haver-la maltractat

La mainadera que va treballar per a ells ho va denunciar fa anys, de manera que Rociíto hauria patit maltractaments per partida doble
Rocío Carrasco amb Fidel Albiac | Cedida

 

Amb la tensa situació entre Rocío Carrasco i  Antonio David, després que ella denunciés la seva exparella per haver patit violència domèstica, ara ha sortit a la llum una demanda que es va fer fa uns anys contra la seva actual parella. Irma Gómez va viure amb la parella entre el 1999 i 2000, mentre treballava com a mainadera, i durant la seva estada va presenciar episodis que no va poder passar per alt. La mainadera va denunciar Fidel Albiac per haver maltractat psicològicament i física la filla de Rocío Jurado, tal com recull una entrevista de la revista ‘Hola’.

Irma Gómez va assegurar que «Fidel l'agredia físicament, l'insultava, li feia la traveta en més d'una ocasió perquè caigués, li donava cops, la provocava per irritar-la, la humiliava, la menyscabava psicològicament». «Fidel li deia 'retardada mental', 'mongola', en els casos en què ella no opinava com ell, i en dues ocasions, arran d'aquestes discussions, vam haver d'agafar els nens i marxar a casa de la mare. En les dues ocasions era evident que havia estat objecte d'agressions físiques, perquè així ho demostrava el morat que tenia a l'ull o la seva lleugera coixesa en caminar», va explicar l'empleada. A més, va afegir: «en una de les discussions, quan vivíem a l'Encinar de los Reyes, vaig haver de tirar un televisor destrossat, tres làmines del somier i una caixa de cartró en què hi havia roba de Fidel tallada a trossets petits el dia anterior», acusant a Albiac de cometre aquests actes.

 

La greu acusació contra la parella de Carrasco es va quedar en no-res després que ell mateix declarés que tot allò era fals i que posés una demanda per injúries i calúmnies cap a la mainadera. No obstant això, si es tractés d'afirmacions certes, Rocío Carrasco hauria sofert maltractament per partida doble, comptant amb la querella que li ha interposat al pare dels seus fills, Antonio David. Respecte a aquest tema, la filla de Rocío Jurado encara segueix lluitant per guanyar el judici, sobretot tenint en compte els informes psicològics que ha presentat per demostrar la seva inestabilitat per culpa del seu ex.