Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac amaga a Rocío Carrasco la fotografia que li trenca el cor

Fidel està molt preocupat per la seva dona

Fidel Albiac no vol ensenyar a la dona les últimes fotografies que s'han fet públiques. L'advocat té por que Rocío Carrasco recaigui després de tot el que li ha costat ressorgir de les cendres. Actualment, la filla de Rocío Jurado ha tornat a fer un pas endavant i ha decidit explicar tot el que no se sap sobre la seva mala relació amb la seva família més mediàtica.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac sempre ha estat molt atent al que feia la seva dona | GTRES

A través de la seva nova docusèrie, En el nombre de Rocío, el seu protagonista està desemmascarant totes aquelles persones que li han fet la vida impossible. Ara, i amb el museu de Rocío Jurado obert, Fidel Albiac no vol que la seva dona s'ensorri després de veure les últimes imatges que s'han fet públiques.

Fidel Albiac no sap què fer

Fidel Albiac està molt preocupat per Rociíto. I és que ell sap perfectament què significa la mansió de Montealto per a ella. Ja han passat 16 anys des que 'La más grande' ens va deixar després de no poder superar el càncer de pàncrees que patia. Des de llavors, aquest exclusiu habitatge, ubicat al barri de La moraleja, a Madrid, ha estat deshabitada per petició expressa de la difunta.

Just abans de morir, 'La más grande' va expressar la seva voluntat que, tan bon punt morís ella, l'habitatge es posés a la venda. A més, va deixar escrit en el seu testament que, mentre la casa trobava un nou amo, cap dels seus familiars hi podria viure.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
Rocío Carrasco ensenya com és 'Montealto' per dins | MEDIASET

Fa una mica més d'un mes, es va saber la quantitat de diners que Rociíto demana per aquesta espectacular mansió. Segons es va dir, la casa es ven a 3,4 milions d'euros, malgrat el lamentable estat en què es troba.

Ara, i després de no aconseguir vendre la casa, la família Mohedano-Jurado ha decidit posar un anunci a un dels portals de compravenda d'habitatges més famosos del país. Tot i que fa uns mesos ja vam poder fer-nos una idea de com era Montealto per dins gràcies a la reconstrucció que en van fer a Telecinco amb l'ajuda de Rociíto, ara hem pogut veure totes les fotos de les estances que componen la llar on va morir Rocío Jurado.

Cuina de la casa de Rocío Jurado
Fotografia de la casa on va viure el clan Jurado | IDEALISTA

D'acord amb el que es pot veure en aquest portal, l'habitatge és de gairebé 1.000 metres quadrats repartits en tres plantes i en un terreny extens. A més, compta amb dues piscines: una a l'aire lliure amb forma de ronyó i una altra a l'interior per als mesos de fred. Entre les instantànies que hi ha publicades, hi podem trobar detalls del saló, de la cuina i fins i tot de la mateixa habitació de l'artista.

Fidel Albiac lamenta l'estat en què es troba la casa

Fa unes setmanes, Fidel Albiac es va assabentar gràcies a la seva cunyada del deplorable estat en què es troba aquesta mítica mansió. El passat 2 de juliol, i coincidint amb el 16è aniversari de la mort de 'La más grande', el programa Ya son las ocho va acompanyar Gloria Camila a la casa on ella i el seu germà van créixer. I és que, des que van arribar a Espanya, la mansió Montealto es va convertir en la residència habitual dels dos fills de Rocío Jurado i d'Ortega Cano.

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
La cunyada de Fidel Albiac dona tota mena de detalls | Instagram

Per això, tan aviat com va posar un peu dins de la casa, la cunyada de Fidel Albiac es va quedar sorpresa amb l'estat en què es trobava l'immoble. «La casa està molt deixada, el jardí està horrible i lleig. De tenir la casa cuidada a veure-la així...et fa moltíssima pena», va assegurar la influencer.


Però, malgrat la primera impressió que es va emportar, a Gloria Camila li van venir al cap molts records. «Ho recordava tot a la perfecció, me'n recordava de tot. De la seva cambra no s'ha tocat res, ni de la cambra de bany, que és tota de marbre».