Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac i l'atac d'ansietat que demostra que la relació no pot seguir

Fidel Albiac no s'esperava que passés res d'això

Fidel Albiac no dona crèdit a tot el que ha passat aquestes últimes hores. I és que, el que menys s'esperava el marit de Rociíto és que una de les companyes de la seva parella patiria en directe un atac d'ansietat.

Des que la filla de 'La más grande' va decidir tornar a la televisió, s'ha convertit en una part fonamental dins de La Fábrica de la Tele. Tant és així que la productora ha decidit comptar amb ella per participar en els seus dos últims festivals audiovisuals.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac es queda sense paraules en veure l'última polèmica de la seva dona. | GTRES
 

El 25 de maig passat, Fidel Albiac va poder veure a la seva dona complir un dels seus grans somnis: tornar a les passarel·les. Carrasco es va convertir en una de les models de la Sálvame Fashion Week.

Va ser tanta la repercussió de veure la televisiva participar en un esdeveniment com aquest que ara els directors de Sálvame han decidit repetir la jugada. El 23 de juny va començar el Sálvame Mediafest, el festival de música de Mediaset España.

I, com s'esperava, Rocío s'ha convertit en un dels fitxatges d'aquest nou programa de Telecinco. Tot i que sembla que la seva participació no ha agradat a tots els seus companys.

Fidel Albiac creu que això no pot continuar així

Fidel Albiac s'ha quedat sense paraules en escoltar els àudios que Sálvame ha emès aquest mateix dimarts, 28 de juny.

Quan faltaven poques hores perquè se celebrés la segona gala de la primera edició d'aquest festival de música, la direcció del programa va fer públiques les paraules amb què Lydia Lozano va qualificar la presència de Rociíto. «Què c*** pinta aquesta aquí?».

I és que la periodista no entenia per què Carrasco estava present a tots els esdeveniments del format si no formava part de l'equip de col·laboradors.

Rocío Carrasco discutint amb Lydia Lozano
La dona de Fidel Albiac s'enfronta a Lydia Lozano. | Mediaset
 

Només fer-se'n ressò, la dona de Fidel Albiac va deixar els seus assajos i es va acostar fins al plató per respondre a la tertuliana. «En el fons m'ha fet gràcia. Em sembla una cosa infantil. És que no li puc posar cap altre qualificatiu».

«Però de veritat jo et poso nerviosa?», li va preguntar tot seguit. «Relaxada, la veritat és que no hi estic», contestava Lozano.

«Tot i que vam tenir aquell problema en aquella ocasió que vas dir una cosa que era mentida, tot i tenir aquest problema, jo sempre t'he tractat amb respecte, amb afecte i no he tingut mai problemes», li va respondre la televisiva.

«Ho vaig dir ahir que, malgrat les nostres circumstàncies i tot i tenir coses pendents amb la justícia, ens hem comportat educadament tant a les festes de la productora com a casa de Teresa», va afegir Lozano.

Captura de Lydia Lozano abandonant el plató de 'Sálvame' seguida de María Patiño i Rocío Carrasco.
Lydia Lozano abandona el plató de 'Sálvame'. | Mediaset
 

Va ser aleshores quan la parella sentimental de Fidel Albiac va acabar d'explotar. «Dius que ens hem tractat amb respecte i educació. Saps què passa? Que quan jo no et tinc davant, jo no parlo de tu en aquests termes».

«Jo no sé si és educació o cordialitat o es pot definir com a falsedat. Allò meu, falsedat, no, perquè si tingués algun problema, t'ho diria a la cara. Però en tu em sona una mica a…».

Després d'escoltar les dures paraules de la seva 'no companya', Lydia Lozano va decidir abandonar el plató a punt de patir un atac d'ansietat. «Fins aquí he arribat. He viscut unes coses en què no m'he sentit bé i punt. Crec que la meva educació ha estat impecable i no remouré res».

«Heu tret àudios. No es pot tenir consciència en aquest plató amb ningú. Me'n vaig a casa meva. Jo no canto aquesta nit perquè no se'm pot fer això de la Fashion Week i aquesta nit igual. Deixeu-me en pau! Me'n vaig!», va dir la periodista, deixant Fidel Albiac sense paraules.