Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac confirma la notícia que més esperava Rocío Carrasco

El madrileny ha rebut una notícia que fa feliç la seva dona

Fidel Albiac és conscient que la seva dona té un gran èxit mediàtic cada vegada que reapareix a la televisió per a parlar de les polèmiques de la seva família. Per sort per a Telecinco, el retorn de la filla de 'la més gran' ha suposat que les audiències dels últims dies s'hagin disparat.

Fidel Albiac ha vist com la seva dona ha tornat a Telecinco després que la reportera Marta Riesco intentés involucrar-la en una suposada conversa telefònica que la jove hauria tingut durant un dinar amb el matrimoni i el director de 'Lecturas', Luis Pliego.

Fidel Albiac sap que la seva dona té molt d'èxit mediàtic

Després de veure les mentides que Marta Riesco va explicar públicament, Rocío Carrasco va decidir actuar. I és que va donar la cara a 'Sálvameper a desmuntar el que la reportera havia relatat.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac ha vist com la seva dona segueix tenint èxit a Telecinco | GTRES

El cas és que el retorn de Rociíto a la televisió després de diversos mesos desapareguda ha significat que l'audiència despuntés de manera notable.

Després de les males dades dels últims mesos, 'Sálvame' ha tingut la sort que Rocío Carrasco ha dit prou.  Molt decidida, la madrilenya ha demostrat en directe que aquesta conversa amb Marta Riesco mai ha existit.

Així doncs, la dona de Fidel Albiac ha fet feliços els directius de la cadena, que  han vist com 'Sálvame' ha remuntat pel que fa al seguiment dels espectadors.

'Sálvame' ressorgeix de les cendres gràcies a Rocío Carrasco

Dimarts passat, la filla de 'la més gran' va donar a 'Sálvame Naranja' la millor dada d'audiència que ha aconseguit d'aquest 2022, i dimecres, la ressaca de l'entrevista va ser miraculosa. I és que el 'Limón' va registrar un 13,3% de share i 1.413.000 espectadors.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rocío Carrasco ha fet feliços els directius de 'Sálvame' | Telecinco

La versió extensa del programa, tot i que perd audiència respecte a dimarts, va anotar un gran 16,2% i 1.516.000 espectadors.

Així, 'Sálvame' va liderar la seva franja d'emissió i va vèncer 'Tierra amarga'. Si bé la sèrie turca d'Antena 3 va sumar un 16,5% i 1.532.000 espectadors, en aquesta franja, la versió 'Naranja' va aconseguir un 17%. Per això el programa de La Fábrica de la Tele va superar la sèrie en cinc dècimes.

Rocío Carrasco cada dia genera més interès, i això es va notar en les dades de 'Ya son las ocho'. Dimecres, aquest programa no va comentar res de la polèmica de Marta Riesco, que hi treballa de col·laboradora, i es va quedar en un trist 11,9% i 1.328.000 espectadors. El va superar amb escreix 'Pasapalabra', que va marcar un gran 22,9% i 2.504.000 espectadors.

Pel que fa a l'estrena de 'Supervivientes: Tierra de nadie', Telecinco va prendre el lideratge a 'Alba' amb un 14.4% de share i 1.839.000 espectadors. Així les coses, el reality va ser el programa que va aconseguir més audiència durant la seva franja d'emissió, entre les 21:55 i les 00:48.

Telecinco recupera, de mica en mica, el crèdit perdut

Això sí, Carlos Sobera no va poder fer res per a vèncer 'El Hormiguero', que va collir un 14,7% de share i 2.245.000 espectadors amb l'entrevista a Antonio Resines.

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
Els concursants de 'Supervivientes 2022' | Mediaset

Tot i que 'Sálvame' va obtenir bones dades i Supervivientes' va ser el clar guanyador de la seva franja d'emissió, Antena 3 va mantenir el lideratge de dimecres amb un 14,4%. Són tres dècimes per sobre de Telecinco, que marca un 14,1%.

Malgrat tot, la cadena d'Atresmedia perd tres dècimes respecte a dimecres passat, mentre que la de Mediaset arriba a 2,1 punts en tot el dia. Alhora, el lideratge del mes està molt igualat entre Antena 3 (13,5%) i Telecinco (13,3%).

Hi haurà remuntada per part de Telecinco?