Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confirma les sospites: «els agradaria veure'm a l'hospital»

Fidel Albiac sense paraules davant la darrera acusació

Fidel Albiac coneixia en directe la veritable raó per la qual una de les seves pitjors enemigues no ha tornat a anar a la televisió. El marit de Rocío s'ha convertit en l'obsessió de Raquel Mosquera i aquesta no perd l'oportunitat d'atacar-lo.

L'assenyala com el culpable de tots els mals, els passats i els futurs, encara que en més d'una ocasió s'hagin desvetllat les mentides de la perruquera. Això no frena les seves ànsies de venjança cap a Fidel i aprofita qualsevol ocasió per llançar-li dards enverinats. El darrer té a veure amb la precària salut emocional i el que suposaria per a l'advocat veure-la hospitalitzada.

Fidel Albiac s'assabenta del veritable estat de salut de la seva pitjor enemiga

«Fidel Albiac és un ésser de llum», així el descrivia Rocío en el seu documental, on li va agrair al seu marit tot el que ha fet per ella. Tot i això, per als detractors de la filla de La más grande, Fidel és de tot, menys algú amb bones intencions.

Sempre se li ha assenyalat com la mà que bressola el bressol i el que, en realitat, maneja les qüestions de la seva dona. Una de les persones que el considera un veritable manipulador és Raquel Mosquera. La vídua de Pedro Carrasco sent una gran obsessió per Fidel i no dubta a criticar-lo públicament sempre que s'escaigui.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel acusa Fidel Albiac de voler portar-la a l'hospital. | Telecinco

Tots esperaven que acudís a l'últim programa de Viva la vida per continuar opinant sobre el documental, però Raquel no va fer acte de presència. La preocupació es va instal·lar als seus companys que es preguntaven el motiu de tan sonada absència. Més que res perquè, des que es va estrenar En el nombre de Rocío, no ha faltat cap setmana.

Sabent l'historial de salut de Mosquera, es va rumorejar que no passava un bon moment a conseqüència de les últimes polèmiques sobre el seu matrimoni amb Pedro Carrasco. Per tranquil·litzar els seus seguidors, la col·laboradora publicava un missatge a Instagram revelant les raons de la seva absència.

«He de dir-vos que em sento i estic molt bé», començava dient. «He preferit descansar, relaxar-me i dedicar el poc temps que tinc a la meva família», afegia, confirmant que no té cap problema.

Fidel Albiac assenyalat: «Volen veure'm a l'hospital»

Fidel Albiac tornava a ser protagonista en el missatge publicat per la vídua de l'exboxejador. Sense voler anomenar-lo obertament, Raquel lliscava una acusació molt inapropiada sobre l'empresari i sobre Rocío.

Una vegada més, acusava el matrimoni de destruir-la i veure-la patir com al seu dia els va acusar quan la filla de la chipionera va trencar el silenci. Casualitat o no, la reaparició de Rocío va coincidir amb el darrer ingrés hospitalari de Mosquera.

Per això, la seva absència en Viva la vida fes saltar totes les alarmes. Era possible que, novament, les polèmiques amb la filla d'aquell qui va ser el seu marit, haurien trasbalsat la seva vídua requerint ser hospitalitzada.

Tot i això, en el seu missatge, aclaria que tot es devia al seu desig de descansar després d'una setmana esgotadora al seu centre de bellesa. «De cap de les maneres, dic que la premsa em vol enviar a l'hospital», aclaria. «Això ho diu una personeta, que sempre tergiversa les meves paraules», explicava.

Per finalitzar, Raquel clavava un últim cop destinat a Rocío i Fidel. «Tothom sap a qui els agradaria que jo acabés a l'hospital», va sentenciar.

El seu missatge ha estat ben rebut pels seus seguidors que s'alegraven que es trobés bé, encara que no pogués ser present al plató. No obstant això, la col·laboradora va entrar per telèfon a Viva la vida per acomiadar-se dels seus companys i confirmar que està bé. «Estic cuidant-me, però per mi era un esforç anar a treballar els diumenges», explicava.