Primer pla Fidel Albiac serio pels carrers de Madrid

Fidel Albiac ja coneix els plans de Rocío Carrasco: la decisió està presa

Rocío Carrasco ha compartit amb el seu marit les seves intencions

Rocío Carrasco continua endavant després de trencar el silenci de més de dues dècades. La filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco va deixar clar a la sèrie documental 'En el nombre de Rocío' quines eren les seves intencions. Ara, la dona de Fidel Albiac ha compartit amb el seu marit un fet amb què demostra que va més enllà del que tots es van pensar en un primer moment.

Després de dues dècades veient com el seu entorn en parlava, Rocío Carrasco va donar el seu propi testimoni sobre les seves vivències amb Antonio David Flores, els seus fills i la resta de familiars. Rocío, a més, va decidir fer el pas i va convertir el llegat de la seva mare en un musical teatral que recorre tot Espanya.

Fidel sempre a l'ombra, al costat de Rocío

Ara, la filla de la popular cantant i el gran boxejador faran realitat un projecte de ficció centrat en la vida dels pares d'ella. Tesseo Producciones i Onza produiran una sèrie basada en les vides de Rocío Jurado i Pedro Carrasco en col·laboració amb la seva filla. Els plans de Rocío han quedat al descobert, però en tot moment ha estat assessorada per la seva parella, Fidel Albiac.

Rocío Jurado, amb la seva cunyada Rosa Benito i exmarit, Pedro Carrasco, en un esdeveniment familiar tots tres amb cares serioses
Rocío comptarà amb el suport de Fidel per dur a terme el seu nou projecte | Europa Press

D'aquesta manera, Rocío torna a rendir homenatge a les dues persones més importants de la seva vida. La sèrie recollirà els moments de les carreres professionals de Pedro Carrasco com a boxejador i Rocío Jurado com una de les millors veus d'Espanya. Però, a més, també explicarà la història d'amor entre tots dos i el naixement de la seva única filla en comú, Rocío Carrasco.

És un projecte audiovisual en què Rocío comptarà amb el suport del seu marit, Fidel Albiac, amb qui porta compartint la seva vida des de fa gairebé 25 anys. I és que l'advocat ha fet costat a la seva dona tots aquests anys en què ha estat en silenci i també quan va decidir parlar i explicar la seva veritat.

Muntatge amb les cares de Rocío Flores, Fidel Albiac i David Flores Carrasco
Fidel Albiac va ser acusat que Rocío Carrasco no tingui relació amb els seus fills | España Diario

«Amb Fidel va arribar la llum, la il·lusió, l'amor, el suport, va arribar la comprensió...». Amb aquestes paraules Rocío explicava el que va suposar l'arribada a la seva vida de Fidel, l'home de la seva vida. Ell mai va deixar anar la mà de la seva dona i sempre s'ha mantingut al marge dels que apuntaven que era el responsable que Rocío no tingués relació amb els seus fills.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco, units en l'àmbit personal i professional

Rocío va confiar en el suport del seu marit perquè la gira musical que homenatja la seva mare tirés endavant. Albiac és el director i productor de l'obra, que ja compta amb diverses temporades. La mateixa Anabel Dueñas, que interpreta la cantant de Chipiona, anomena Fidel el 'boss'.

Així, Fidel es converteix en el millor suport per a la seva dona no només en l'àmbit personal i també en el professional. És clar, doncs, que l'advocat jugarà un paper determinant a la nova sèrie documental sobre la vida de Pedro Carrasco i Rocío Jurado.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i la seva parella, Fidel Albiac
Fidel sempre s'ha mantingut en un segon pla però molt a prop de Rocío Carrasco | España Diario

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aquest projecte no és el primer dedicat a la intèrpret de 'Como una ola'. El 2013, Antena 3 va adaptar la vida de Rocío Jurado en una minisèrie de dos capítols titulada 'Como las alas al viento , que també va comptar amb l'aprovació de Rocío Carrasco.

Però, tot i que es va estrenar al Festival de Cinema de Màlaga, la ficció mai es va emetre per falta de confiança en el producte. Temps després, els dos capítols van quedar disponibles a una plataforma de pagament. Ara podrem veure junts Pedro Carrasco i Rocío Jurado, que, segons la seva filla, van estar enamorats fins a la mort de la cantant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!