Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac sap que el matrimoni no funciona perquè ja no hi ha amor

Fidel Albiac tem pel que pugui passar després de la unió de Rosa Benito i Amador Mohedano

Fidel Albiac ha estat testimoni d'un dels moments més esperats de la televisió. Dissabte passat, 25 de juny, va veure com Rosa Benito i Amador Mohedano es reconciliaven després d'una dècada aproximadament sense veure's ni parlar-se.

Sens dubte, ningú s'esperava que aquest anhelat retrobament passaria. Sobretot, després que moltes vegades la tertuliana de Ya es mediodía li ha declarat la guerra mediàtica al seu exmarit.

Tot i això, sembla que després de l'estrena de la segona temporada de la docusèrie de la dona de Fidel Albiac, En el nombre de Rocío, tot ha canviat. Hi ha la possibilitat que Rosa i l'exrepresentant de Rocío Jurado hagin unit forces pel que s'acosta.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac sap que la seva dona, Rociíto, té alguna cosa a veure amb la reconciliació entre Rosa i Amador. | GTRES
 

Fidel Albiac no veuria gens estrany que aquest sobtat apropament sigui degut, ni més ni menys, que pel documental. Però tot apunta que la reconciliació ha durat menys del que ningú s'hauria imaginat.

Novament, Rosa Benito ha donat carabasses a Amador Mohedano, que sempre ha insistit a reprendre una relació sentimental amb la mare dels seus fills.

Fidel Albiac, amb xoc després de veure l'inesperat petó

Durant els primers anys de la seva relació amb Rociíto, Fidel Albiac va conèixer de primera mà l'amor que es tenien Rosa Benito i Amador. No obstant això, com diu la dita, l'amor no ho és tot, perquè les picabaralles van acabar de trencar el seu matrimoni del tot.

Quan Rosa va començar a treballar com a col·laboradora a Sálvame, no hi havia programa en què no dediqués unes paraules contundents al seu ex. La famosa frase «t'arrossego» és una de les tantes proves de l'odi que tenia Rosa cap al pare dels fills.

Després d'una infinitat de retrets i rancúnia, ara tot això ha quedat en el passat. Fidel Albiac va veure dissabte que, malgrat el ressentiment, tant Rosa com Amador se seguien tenint afecte per allò que havien significat a la seva vida l'un per a l'altre.

No conformes a dedicar-se nombroses paraules d'afecte, per demostrar que tota aquella època de retrets s'havia acabat, van protagonitzar una escena que va deixar tothom en xoc. Per primera vegada en anys es feien un petó ple de passió davant de les càmeres.

Sens dubte, tot indicava que començarien una nova etapa junts com a parella per les paraules que li va dedicar la perruquera al seu ex.

«Per ells, pels meus fills, els meus nets i per nosaltres mateixos», escrivia a la publicació d'Instagram. Unes paraules que van indicar que hi havia una esperança que la parella es donés una nova oportunitat a l'amor.

Però no ha estat així. Sens dubte, va ser Rosa qui no va dubtar a tallar de soca-rel aquests rumors que estaven sorgint. Ella mateixa va aclarir la situació en què es troba amb Amador al programa on col·labora, Ya es mediodía.

Fidel Albiac ha vist el rebuig de Rosa Benito cap a Amador

L'espai presentat per Sonsoles Ónega estava impacient per entrevistar Rosa Benito. Tots els espectadors tenien molts dubtes sobre el retrobament que va tenir amb Amador, sobretot Fidel Albiac.

«Per arribar fins aquell moment he guanyat més seguretat, he perdut l'odi, la rancúnia, el dolor... El que tinc cap a ell és afecte, és la persona que més he estimat en la meva vida i em fa pena perdre'm moltes coses», començava.

«Perdre'ns coses per viure amb els nostres nets, fills... He perdut moltes batalles, vull guanyar aquesta batalla perquè el temps passa», va explicar emocionada.

A més, no va dubtar a aclarir si voldria tenir del seu costat Amador, però com a parella, novament. «Gràcies al programa hi ha un acostament, el que és nostre va ser públic i horrible. Però com que el passat no el pots canviar, jo sí que vull canviar una mica el futur i el present».

Rosa Benito plorant
Fidel Albiac ha estat testimoni de la mala relació que hi havia entre Rosa i Amador fins ara. | Telecinco
 

«És el pare dels meus fills, la persona més bonica que he tingut a la meva vida». «Sempre he dit que Amador era més important que els meus fills, envellir junts era la meva il·lusió...», explicava als companys.

«Però a ell li encanta el camp i els animals, és feliç amb la vida que té. I jo soc feliç amb la vida que tinc», aclaria respecte a reprendre una relació sentimental.

Rociíto ha estat la responsable d'aquesta reconciliació?

Fidel Albiac no s'imaginava que Rosa Benito seguiria el seu propi camí després del petó que van protagonitzar ella i Amador. Precisament per aquesta raó, la tertuliana també va voler treure tothom de dubtes respecte al gest polèmic d'afecte que va tenir amb el seu ex.

«El petó va ser d'afecte, d'aquí estic pel que vulguis. No tornarem, hi ha una part que ja no coneixem de l'altre. Tenim camins diferents», concloïa. Sens dubte, unes declaracions que deuen haver sorprès Amador.

I és que l'oncle matern de la dona de Fidel Albiac sempre ha tingut intenció de tornar al costat de la seva ex. Per descomptat, han estat moltes les ocasions en què Amador ha expressat clarament que trobava a faltar Rosa.

Per aquest motiu, no seria estrany que, novament, s'hagués fet il·lusions. Però el que sí que està clar és que tots dos seran amics. Especialment, els interessa mantenir-se units per la guerra mediàtica de Rociíto.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Ni Fidel ni Rociíto s'esperaven que dos dels seus enemics unissin forces. | GTRES
 

L'esposa de Fidel Albiac va a totes, ja que no dubtarà a posar les dones de la seva família materna en el punt de mira. I això que només s'han emès els dos primers episodis.

Per això, segurament, la resta de contingut de la docusèrie vindrà encara més carregat de retrets i humiliacions públiques per a Amador i Gloria Mohedano. Potser, fins i tot, esquitxarà Rosa Benito, que sempre ha estat posicionada a favor del seu exmarit.