Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac ja sap que no hi ha perdó i que la relació s'ha acabat

Fidel Albiac és l'únic que sap tota la veritat

La guerra entre les Campos i Rocío Carrasco no ha fet més que començar. I encara que molts diuen que això només és una crisi, Fidel Albiac ja sap que definitivament que la relació perilla.

L'absència de Rocío Carrasco a la boda del fill de Carmen Borrego va ser només el principi. Ara tot està més tens que mai i l'amistat s'ha trencat.

Rocío Carrasco fica la pota amb una trucada

Mai una boda va portar tants problemes i enuigs. Ningú hauria imaginat que, una relació tan estreta com la que mantenien les Campos amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac, se n'anés a trencar.

Tot i això, l'absència de Fidel Albiac i la seva dona al casament del fill de Carmen Borrego va molestar i molt. Encara que al plató de Sálvame intentaven esbrinar el motiu de la seva absència, ni tan sols la germana petita de les Campos volia explicar-ho.

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
Fidel Albiac i Rociíto no van anar a la boda del fill de Carmen Borrego | Trendings

Molts mitjans deien que la parella no volia participar a l'exclusiva per a la revista Lecturas que Borrego tenia preparada amb la seva família. Però això no va quedar aquí perquè a Borrego el que més li va fer mal va ser la trucada de Rocío Carrasco a Sálvame dies després de la boda.

Fidel Albiac sap que no hi ha perdó

Després que Rocío Carrasco aixequés el telèfon i digués a Sálvame que sí que aniria a la boda d'Alejandra Rubio, a Carmen Borrego li va fer molt de mal. Fidel Albiac sap que, després de les paraules de la seva dona, tot està perdut. «M'ha dolgut com si em clavessin un punyal», començava Carmen.

«Que es faci de menys als meus fills, em fa mal a l'ànima. Tu pots anar a la boda que vulguis, però no em sembla bé que Rocío Carrasco digués que aniria al casament d'Alejandra o al de Valldeperas».

Però això no va ser l'únic que la germana petita de les Campos va dir al plató de Viva la vida després que li emetessin la trucada de Rociíto.

Fidel Albiac era l'únic que sabia que el que havia d'arribar era molt pitjor. Els seus presagis es van complir, així que només el programa se'n va anar a publicitat, un micro obert va trair a Borrego.

El micròfon que traeix Carmen

En un moment de sinceritat, la que fos molt amiga de Fidel Albiac va donar la seva opinió. «Això és el que trauran demà, que ha deixat molt clar que a la boda del meu fill no. I a mi tant me fa, però pel meu fill no passo», deia Carmen molt enfadada.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Un micròfon obert traeix Carmen Borrego a Viva la Vida | Mediaset

«Perquè a mi em podeu escopir, i et perdono o no. Però si escups el meu fill, no et perdonaré segur», va dir. Sens dubte, unes paraules duríssimes que, si s'hagués assabentat que li estaven gravant, no ho hauria dit en directe.

El pitjor encara havia de venir

Per si no n'hi hagués prou, Carmen dedicava un missatge molt dur a Fidel i Rociíto. «S'han aprofitat perquè el tema del cap de setmana sigui fer menys els meus fills. Hi ha coses que no cal dir, si estan dient el que estan dient, no ho afegiu», es desfogava.

Encara que, de moment, no se sap si aquesta relació s'ha trencat definitivament i menys si Rocío Carrasco parlarà sobre això. Veurem si Fidel Albiac podrà veure de nou a la seva dona amb les Campos.