Fidel Albiac amb Rocío Carrasco en un acte públic amb gent de fons

Fidel Albiac fa un pas endavant i ja està negociant

El marit de Rocío Carrasco ha decidit no quedar-se de braços plegats davant el que està succeint

La sèrie documental de Rocío Carrasco, la dona de Fidel Albiac, està generant un gran enrenou. I és que ningú ha quedat indiferent davant l'acusació d'aquesta al seu ex (Antonio David) de maltractaments. I tampoc en narrar com la seva filla gran (Rocío Flores) li va donar una pallissa i després va intentar ficar-la a la presó denunciant-la a ella per agressió.

La protagonista de la producció està desmuntant amb proves i documentació moltes de les mentides que s'han explicat sobre ella. I això mateix és el que sembla voler fer el seu espòs. Sí, perquè s'ha publicat que podria estar negociant una entrevista a la televisió.

La seva intenció seria tirar per terra les falsedats que sobre ell han dit des del citat Antonio David fins a alguns familiars de la seva dona.

Albiac, l'home en silenci

Des que va començar la seva relació amb Rocío Carrasco, Fidel ha hagut de suportar tota classe d'atacs. Simplement estar amb ella i convertir-se en el seu suport l'han portat a haver d'aguantar veritables 'punyalades'.

Sí, perquè tant l'ex de la seva dona com algunes persones de l'entorn d'ella l'han acusat de tot públicament. Així, l'han titllat de maltractador, d'estar relacionat amb el tràfic de drogues i fins i tot de viure d'ella. Això sense passar per alt que se l'ha assenyalat com el responsable del distanciament de la seva dona d'alguns familiars i dels seus fills (Rocío i David Flores).

I l'esmentada docu-sèrie ha servit per treure a la llum moltes d'aquestes acusacions sobre ell. És més, fins i tot n'hi ha que no han dubtat a aprofitar la mateixa per a reiterar-les. Bona mostra d'això és que fa uns dies José Ortega Cano va parlar a la televisió per dir: «Rocío es va unir a la seva parella i llavors aquí fan un garbell de tots els personatges, entre els quals m'incloc jo: família Mohedano, família Ortega...».

No obstant això, tot i ser objectiu de tota mena d'informacions negatives, Albiac mai ha parlat públicament. Només ho ha fet una vegada: quan recentment la seva dona, a la meitat de la sèrie, va fer una entrevista en directe. Va decidir parlar per mostrar el seu afecte, suport i amor davant de tothom.

Fidel estaria negociant trencar el seu silenci

Sembla, però, que Fidel Albiac s'estaria plantejant deixar d'estar callat, com també ha fet la seva esposa. Així, veient la bona acollida que està tenint la docusèrie d'ella i el suport que està rebent, estaria disposat a fer aquest pas.

El mitjà 'Informalia' és el que ha publicat que l'andalús es troba negociant amb la productora 'La Fábrica de la Tele'. Sí, estaria acordant concedir una entrevista.

L'objectiu d'aquesta intervenció mediàtica no seria únic. D'una banda, pretendria donar suport al testimoni de la seva dona. D'altra banda, voldria acabar amb aquesta mala imatge que el públic s'ha fet d'ell per les mentides que han circulat al respecte.

No obstant això, tampoc cal passar per alt que també la faria per callar a tots els que l'han acusat de separar Rocío de la seva família. Aquest seria el cas de l'esmentat Ortega Cano, d'Amador Mohedano o de José Antonio, el marit de Gloria Mohedano.

El que es desconeix per ara és el moment en què tindria lloc aquesta entrevista. I és que s'estudien dues opcions al respecte: que s'emeti un cop finalitzi la docu-sèrie o que formi part de la segona part de la producció, que s'està també negociant.

Sigui quan sigui, el que està clar és que el testimoni de Fidel suscitarà molt interès i curiositat. Després de vint anys callat té molt per explicar, moltes dades que aportar, nombroses mentides que treure a la llum i moltes boques a silenciar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.