Fidel Albiac

Fidel Albiac reacciona a la infidelitat i deixa clar què pensa

Fidel Albiac no s'ha quedat callat davant l'assumpte que ha generat tant enrenou

Fidel Albiac ha estat molt criticat per l'ex i la mediàtica família de la seva dona, Rocío Carrasco, que l'han acusat de tot. Tot i això, les persones que el coneixen de veritat i el tracten no han dubtat a exposar que és una persona molt atenta i afectuosa. I així és precisament com s'ha mostrat en conèixer la infidelitat de què tothom parla.

El sevillà després de saber que la seva amiga Alba Carrillo ha tingut més que un ximple amb Jorge Pérez, que està casat, l'ha recolzat. S'hi ha preocupat i no ha dubtat a donar-li suport davant les crítiques que està rebent, perquè la model està soltera.

Fidel Albiac, suport incondicional d'Alba Carrillo

El gendre de 'La Jurado' té una amistat amb l'ex de Fonsi Nieto des que ella i la seva dona van coincidir treballant al programa Hable con ellas. Tant és així que l'Alba va ser una de les convidades al casament.

I precisament ara Albiac ha volgut ser al costat de Carrillo després de la pluja d'atacs que està rebent pel seu afer amb Jorge. Per aquest motiu, com aquesta ha explicat al seu podcast, s'hi ha preocupat. Ha explicat: «Com sempre, Fidel no em falla mai».

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac ha trucat a Alba per transmetre-li el seu suport i el de Rocío | Europa Press

«Em va trucar ell en nom de si mateix i de Rocío, com quan em vaig fer la lesió al braç que em va trucar ella en el nom de tots dos. Fidel sempre, sempre hi és».

A això hi ha afegit: «Per aquest motiu li he dit: 'Oncle, és que t'he de voler i t'he de menjar'. Quan diuen coses dolentes d'ell he de dir: «Sou uns mongòlics, perquè no sabeu com és ell».

Nagore, la companya de la model en aquest podcast, no ha dubtat a donar-li la raó. Ha afirmat: «Fidel és meravellós».

Després, la model ha relatat què li va exposar el seu amic davant del que estava passant: «Em va dir: No deixis que et lapidin. Tu no has fet res. Ell que té la responsabilitat és ell».

Alba també ha revelat que «m'ha escrit fins a Esther Doña per donar-me suport. I més gent també, això m'està portant grans sorpreses».

Foto de Joaquín Prat parlant amb Alba Carrillo a 'Ya es mediodía'.
Fidel Albiac ha vist Alba seguir el seu consell de 'no deixar-se trepitjar' | Telecinco

Fidel Albiac coneix la versió de la seva amiga

El marit de Rocío Carrasco, com s'ha explicat, li ha donat suport a Alba de forma incondicional. Al cap i a la fi, ella no té parella i és Jorge qui havia d'haver frenat per ser qui està casat.

Fidel ha demanat a la model que no deixi que la posin al punt de mira i sembla que li ha volgut fer cas. Així, després de conèixer que Pérez la va deixant en mal lloc darrere de càmeres mentre que ha decidit no parlar-ne més públicament, ella no s'ha quedat callada. Ha volgut explicar la veritat per tancar les xerrameques.

A Ya es mediodia, on treballa diàriament, ha estat més clara que mai. Ha confessat: «Jorge i la seva dona han traçat una estratègia, segons m'han explicat companys, m'han volgut fer fora tot el mort. Són uns cínics i no pots netejar la teva imatge fent merda als altres».

I ha afegit que l'atracció entre ells venia de molt de temps enrere. Ha deixat de manifest que era una cosa mutua i que aquests dies passats «la tensió sexual s'ha resolt». Vaja, que han arribat a intimar, encara que ell negui que s'han fet un petó.