Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac rep el missatge que David Flores Carrasco estava desitjant enviar

Fidel Albiac sempre ha tingut una bona relació amb David Flores

Fa més de 20 anys que Fidel Albiac protagonitza històries que no li pertanyen, però la veritat només té un camí i està a punt de veure la llum. S'ha parlat del seu tracte cap a David Flores Carrasco i s'han explicat moltes mentides que Rociíto desmuntarà molt aviat. L'advocat ha rebut un missatge preocupant: el nou documental de la seva dona corre perill.

Fidel Albiac ha rebut un avís que David Flores estava desitjant enviar per protegir Rociíto, ja que no vol que tingui més problemes. El representant legal de Gloria Camila ha parlat al diari La Razón i ha deixat clar que arribarà fins al final de l'assumpte. En el seu moment va intentar frenar En el nombre de Rocío, que així es diu el nou programa, i Carrasco es va defensar davant del jutge.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i David Flores.
Fidel Albiac ha passat molt de temps amb David Flores. | GTRES
 

Fidel Albiac va animar la seva dona perquè fos valenta i les autoritats han donat llum verda a la sèrie que s'emetrà a Telecinco. «Ensenyaré alguns documents, alguns no perquè ja ho he fet al lloc on havia de fer-ho», va explicar Rociíto. David Flores sap que la seva mare en podria sortir perjudicada, per això estava desitjant que rebés un missatge que la convidés a extremar les precaucions.

Fidel Albiac està en un segon pla, però tothom sap que segueix de prop la carrera de Rocío. Diuen que exerceix de representant, però la veritat és que només acompanya la seva dona perquè no se senti sola. Hi ha molts col·laboradors que li donen suport, però hi ha hagut periodistes que han qüestionat el seu testimoni.

David Flores Carrasco no té relació amb la seva mare des dels 17 anys i, conseqüentment, tampoc té cap tracte amb Albiac. Tot i això, van gaudir d'un vincle molt estret fins al moment de la ruptura, ja que l'advocat és molt afectuós. La model Alba Carrillo, amiga de matrimoni, assegura que a Fidel Albiac li encanten els nens, i que amb el seu es porta molt bé.

Fidel Albiac haurà d'extremar les precaucions

Fidel Albiac dona bons consells a Rociíto, qui està més forta que mai i vol desmentir els rumors que circulen sobre ella. Al seu nou documental explicarà per què no té relació amb José Ortega Cano i per què no vol saber res de la seva família materna. Parlarà amb proves, aportarà un testament inèdit de Rocío Jurado que s'ha convertit en el turment dels Mohedano.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac ha ajudat Rociíto en tot el possible. | GTRES

 

Gloria Camila, en un intent de protegir Ortega Cano, va intentar que aquest document no veiés la llum i va portar l'assumpte als tribunals. La reina del feminisme va recordar que ella era l'hereva universal de 'la más grande', per això tenia potestat per treure a la llum qualsevol de les seves pertinences. L'advocat de Gloria ha explicat a La Razón que aquest concepte no és del tot cert.

David Flores Carrasco ha descobert que hi ha documents de la seva àvia que podrien fer malmetre el seu honor, per això no es poden publicar. «Pertany a la intimitat de Rocío Jurado i aquesta intimitat mor amb la persona, no s'hereta», explica l'advocat. Albiac haurà de tenir en compte aquestes paraules per no cometre un error que llenci per terra la trajectòria de la seva dona.

Fidel Albiac passa per un moment delicat

Fidel i Rociíto hauran de tenir cura, ja que l'advocat de Gloria Camila està desitjant que cometin qualsevol error. Ha aprofitat per atacar Carrasco, a qui acusa d'aprofitar-se dels records de la cantant per fer mal i guanyar diners. «Utilitzar la memòria de la seva mare a través d'una documentació privada que la seva mare mai no va voler que es divulgués em sembla vergonyós».

David Flores seguirà des de la distància els moviments de Rocío, ja que no li guarda rancúnia i està desitjant tornar a saber d'ella. Els experts del món del cor creuen que el retrobament és impossible, ja que abans han de resoldre molts assumptes. Tot i això, el jove mai no ha format part de cap moviment en contra dels interessos de la seva mare.