Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac i Rociíto, impactats en descobrir la dinerada que val el divorci

El sevillà ha descobert que un familiar de la seva dona podria beneficiar-se econòmicament anunciant la ruptura

Sens dubte, per a ningú és una novetat que la família Aldón-Ortega es troba més que mai al punt de mira. De fet, Fidel Albiac i Rociíto són conscients del que passa al voltant d'aquest clan tan mediàtic. I és que saben que, a mesura que passa el temps, cada cop s'hi posa més atenció.

Concretament, després dels forts rumors de crisi que han anat sorgint els últims mesos respecte a la suposada crisi que estarien travessant Ana María Aldón i José Ortega Cano. Tot va començar a anar malament quan el destre va aparèixer via trucada telefònica al programa ja extint Ya son las ocho, atès que va causar certament una veritable polèmica.

A partir de llavors, la dissenyadora desapareixia del focus mediàtic i ni tan sols apareixia al programa on treballa, Viva la Vida. Tot i això, després de setmanes de silenci absolut, Fidel Albiac va veure que l'exconcursant de Supervivientes va oferir declaracions per al nou espai de Telecinco, Déjate Querer.

Després d'aquesta entrevista que continua fent parlar molt , la madrastra de Gloria Camila va reprendre la seva tasca com a col·laboradora a l'espai que presenta Emma García. Ha estat allà on ha ofert poques explicacions sobre la situació en què ella i el seu marit es troben. Tot i això, no ha calgut que ella confirmés o desmentís la informació sobre la seva ruptura amb l'extorero, atès que un conegut mitjà ja coneix la decisió que ha pres.

Primer pla de Fidel Albiac
El sevillà ja sap com de decidida és la dissenyadora | GTRES

Fidel Abiac, testimoni de les terribles intencions que té la mare de Gema Aldón

El passat 24 de juliol , Fidel Albiac va veure que, un altre cop, la dissenyadora assistia a Viva la Vida per intentar aclarir públicament com està la situació amb el seu marit. I és que hi ha una gran part de col·laboradors que pensen que Ana María ja ha decidit separar-se, d'una vegada per totes, del pare de José Fernando Ortega. Per aquesta raó, ha volgut fer front a aquest tipus de comentaris.

«A mi no m'agradaria dir-li a cap col·laborador que no té raó perquè és una cosa que els ha arribat a ells. Però la realitat és nostra i el que nosaltres vivim és diferent», començava dient.

«Jo et confirmo que seguim a la mateixa casa i ser-hi, hi som, però ara mateix la meva prioritat soc jo. De moment no vull parlar i la meva prioritat soc jo, cosa que ell està respectant perquè m'està veient i sap que no estic bé. Si en algun moment hem de donar una informació serem nosaltres els qui la donarem», aclaria.

Tot i que no confirmava ni desmentia que finalment havia fet el pas de posar punt final al seu matrimoni, tot indica que un mitjà sap quina és la decisió que ha pres Ana María. I és que Fidel Albiac ha estat testimoni de com Informalia aclaria una mica tot aquest tema.

Ana María Aldón
L'exsupervivent podria haver volgut fer negocis amb la seva vida privada | Telecinco

Alhora, el portal ha afirmat que el representant de la mare de Gema Aldón demana una quantitat de 175 mil euros per anunciar la separació de la parella. Dins aquesta suma considerable de diners inclouria un pack d'una exclusiva de la dissenyadora i l'aparició en un plató relatant novament la decisió d'anar per camins separats. Sens dubte, és una informació que ha arribat a les orelles d'aquest portal gràcies a una persona que coneix a la perfecció els plans de l'exconcursant de Supervivientes 2020.

«Però aquesta quantitat és absurda i desorbitada. Ningú no li donarà el que demana», explica la font en qüestió. A més, es comenta que el nou representant de la dona d'Ortega Cano «es pensa que ha fitxat Grace Kelly».

Els possibles plans de futur de la dona d'Ortega Cano

No hi ha dubte que el temps dirà si, finalment, aquest suposat rumor es fa realitat. Així es comprovarà si la dissenyadora ha recorregut a la seva fidel revista amiga, Lecturas, per protagonitzar una nova exclusiva.

Tot i això, la polèmica encara no ha acabat. Fidel Albiac ha sabut així mateix gràcies a aquesta persona misteriosa les intencions de la madrastra de Gloria Camila . «Aldón fiu que la seva aspiració és desenvolupar el seu propi negoci», però, sobretot, la seva intenció és «arribar a ser un personatge habitual de les tertúlies roses».

De moment, sembla que Ana María no té l'objectiu de continuar apareixent a la televisió. I és que, aprofitant el final definitiu del programa on col·labora, podria haver considerat l'opció d'allunyar-se d'una vegada de tots els mitjans de comunicació. Així, sens dubte, Fidel Albiac estarà atent a totes les notícies que sorgeixin d'ara endavant respecte al matrimoni públic més polèmic d'aquests dies.