Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac i Rocío Carrasco confirmen que renuncien als seus plans

Fidel Albiac cancel·la totes les negociacions que havia iniciat des de feia setmanes

Fidel Albiac i Rociíto han fet un pas enrere en la seva idea de seguir homenatjant la figura de La Més Gran. El matrimoni s'ha posat al capdavant de nombrosos especials des que Rocío Carrasco va decidir explicar la seva història ja fa un any.

Han estat dotze mesos de feina dura que no ha sortit com ells s'esperaven. Encara queda per estrenar la segona part del documental, programada per a la tardor passada, però que finalment no s'ha emès.

Ara, tal com apunta un mitjà, un altre projecte professional s'ha enfonsat. Pel que sembla ni Fidel Albiac ni Rocío estaven conformes amb les condicions i han decidit cancel·lar les negociacions.

Fidel Albiac i Rociíto cancel·len el seu nou projecte professional

Rocío s'ha proposat dedicar la carrera professional a rendir homenatge a la seva mare. D'aquesta manera, és ella la que porta les regnes dels nombrosos especials dedicats a la figura de La Més Gran al costat de Fidel.

Tot i això, les coses no semblen anar com a ells els agradaria. Segons publica La Razón, el concert programat a Sevilla per al mes d'abril ha estat cancel·lat per decisió expressa de la parella. Albiac ja s'havia posat en contacte amb diversos artistes per omplir l'Estadi de La Cartuja, i per això aquesta decisió ha estat totalment inesperada.

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco
Fidel Albiac i Rocío cancel·len el concert homenatge a Rocío Jurado de Sevilla | GTRES

Si bé el recinte no era ni de bon tros equiparable al Wizink Center de Madrid, la idea era aconseguir el mateix èxit que el vuit de març passat. Malgrat tot, finalment això no podrà ser i el concert homenatge a Rocío Jurado a Sevilla queda cancel·lat.

Rocío ha pres la decisió de deixar el projecte aparcat i no ha expressat les raons que han motivat aquesta determinació. Els contraris al matrimoni atribueixen aquesta cancel·lació a motius estrictament econòmics deixant caure que potser els beneficis no serien els esperats.

Fidel Albiac ja havia tancat diverses actuacions

La decisió de fer marxa enrere a un concert que estava pràcticament tancat, ha deixat diverses artistes completament descol·locades. Fidel feia setmanes que parlava amb algunes cantants arribant a reunir-se amb elles per concretar les condicions.

Tot estava encarrilat i el concert estava programat per a finals del mes d'abril. Tot i això, a un mes de la seva celebració, Fidel i Rocío decideixen cancel·lar-ho tot. La filla de la xipionera afirma que la idea segueix, però prefereix esperar sense explicar-ne el motiu.

Fidel Albiac amb posat seriós
Fidel Albiac ja havia parlat amb diverses cantants | GTRES

Des de La Razón apunten que potser ells no vegin rendibilitat al concert de Sevilla com així van obtenir a Madrid. Un concert homenatge a la cantant al Dia de la Dona on nombroses artistes de renom van cantar alguns dels seus èxits.

Els beneficis van ser íntegrament destinats a una organització contra la violència masclista, però aquesta bona causa va provocar problemes. És el que va sostenir Diego Arrabal, disposat a continuar qüestionant cada moviment de Rocío.

Segons el paparazzi, algunes de les cantants més importants no van veure amb bons ulls una de les clàusules dels seus contractes. Concretament, la que feia referència als seus drets d'imatge «per a la reproducció d'aquesta gala a la televisió o al DVD». «Entenien que això era solidari, i si és solidari no ha de guanyar diners ningú», va explicar Arrabal.

Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a Rocío Jurado
El matrimoni volia repetir l'èxit al Wizink Center de Madrid | Europa Press

El que sí que tirarà endavant és el Museu de Rocío Jurado que d'aquí a una mica s'inaugurarà a Chipiona. Després de més d'una dècada barallant, per fi la localitat natal de la cantant comptarà amb una exposició amb articles i records de La Jurado.

Rocío ha donat el vistiplau en veure que les condicions són les adequades i el conveni amb l'Ajuntament ja està signat. S'hi han especificat els diners que cobrarà la dona de Fidel Albiac així com a on es destinaran els beneficis que s'obtinguin.