Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç

Fidel Albiac sap que Rocío Flores l'ha perdonat perquè mai l'ha deixat d'estimar

Rocío Flores ha volgut deixar enrere tots els rumors sobre el seu distanciament

Fidel Albiac està molt pendent de la família de la seva dona. Ara que està en marxa el documental que vol revelar la trama familiar al voltant de Rocío Jurado, Fidel observa amb precisió jurídica totes les reaccions que s'estan produint.

L'últim capítol, on revela que en un primer testament Gloria Mohedano i José Antonio Rodríguez n'eren els màxims beneficiaris, ha caigut com un gerro d'aigua freda. El posterior canvi al testament, pel qual s'institueix Rociíto com a hereva universal, té, després de l'emissió del capítol, tota la lògica del món.

Davant d'aquesta polèmica, els moviments de la família són constants, per la qual cosa no es poden perdre cap detall de res, una cosa en què Fidel és expert.

Albiac també està molt pendent del que va succeint a la vida de Rocío Flores. Per a la seva mare és dolorós anar veient com la que un dia va ser la nena dels seus ulls va fent la seva vida lluny d'ella i sense mantenir-hi cap mena de contacte.

Tot i això, l'amor per la seva filla és inqüestionable i no descarta la possibilitat que un dia, quan passi molt de temps, es puguin retrobar. Mentrestant, Fidel sí que sap què passa a la vida de Ro i s'ha assabentat del seu últim moviment. I és que per fer callar tots els rumors la filla d'Antonio David Flores ha publicat la imatge definitiva amb què confirma el perdó.

Fidel Albiac s'assabenta del perdó de la seva fillastra amb la foto més reveladora

Fidel Albiac sap que Rocío ha passat una època força complicada. Un dels motius pels quals la noia estava força preocupada era pel seu xicot, Manuel Bedmar. Fa més de sis anys que tots dos mantenen una relació de parella.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac s'ha quedat sense paraules. | GTRES
 

Manuel és un noi força reticent a sortir als mitjans de comunicació. Ell es dedica a l'entrenament de futbol en equips de rang inferior i li agrada dur una vida tranquil·la a Màlaga. Que la seva xicota s'hagi convertit en un reclam permanent per als mitjans és una cosa que porta malament per dos motius.

D'una banda, perquè Rocío constantment va i ve de Madrid, on treballa a la televisió i també en diverses campanyes publicitàries. De l'altra, perquè no li agrada tenir sempre darrere les càmeres i els micros, seguint-lo a cada pas que fa. Aquests inconvenients, a més de la suposada infidelitat de Manuel fa uns mesos, van fer efecte en la parella, que va estar a punt de trencar.

Rocío Flores sempre ha guardat silenci sobre tot el que passa amb Manuel. Així com amb altres temes mai no ha tingut cap mena de problema a parlar, del seu xicot ha preferit no dir res. Ho ha atribuït a què ell és una persona anònima i vol continuar sent-ho.

Aquesta vegada sí que ha publicat a les seves xarxes socials una story que no deixa cap mena de dubte. Se'l veu esmorzant amb Manuel, començant enamorats la setmana. També ha publicat una altra divertida seqüència en què intenta comunicar-se amb Manuel, però du una mascareta posada.

Fotomuntatge d'una story de Rocío Flores amb Manuel Bedmar, el seu xicot.
Fidel Albiac és conscient del moment que viuen Rocío i el seu xicot. | Instagram: @rotrece
 

Ell no entén que vol dir-li, mentre la mira estirat al llit.

Aquests petits gestos que diuen clarament que Rocío ha perdonat definitivament el seu xicot i que tornen a estar bé i a compartir un projecte de vida en comú.

Fidel Albiac respira una mica més tranquil des que Rocío Flores ja no viu amb Antonio David. La filla de Rociíto es va emancipar a casa seva fa uns mesos, un pis a Màlaga que va llogar amb opció de compra. Allà viu amb Manuel, encara que passa diversos dies de la setmana a Madrid, on treballa.