Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac entén que el vídeo sense roba hagi acabat amb la paciència de Rociíto

Fidel sap que això ja no té solució

Fidel Albiac sap que la guerra només acaba de començar. És conscient que les últimes imatges sense roba d'un dels membres del clan Mohedano-Jurado no agradaran gens a la seva dona.

Des que va començar la sèrie documental En el nombre de Rocío, aquesta mediàtica família no ha deixat de protagonitzar tots els programes i les revistes del cor del nostre país.

Rociíto s'ha marcat una meta molt important: desemmascarar a tota la seva família mediàtica. A la darrera entrega d'aquesta producció emesa a Mitele Plus, la dona de Fidel Albiac va parlar, entre altres coses, d'un episodi que va viure la seva mare amb Chayo Mohedano.

Tal com ha explicat la protagonista d'aquesta docusèrie, durant el rodatge de l'especial de TVE, Rocío siempre, la seva cosina es va negar a cantar amb La más grande.

Segons Carrasco, Amador Mohedano va imposar a Rosario que participés en l'espectacle, cosa que a ella no li va semblar gens bé. «La primera que defensa la meva cosina soc jo, perquè considero que canta millor que altres persones que són molt conegudes i molt famoses».

Després d'aquest capítol, Chayo Mohedano no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'atacar durament la seva cosina a les xarxes socials. Ara, Fidel Albiac s'acaba de fer ressò de l'últim moviment de la cantant.

Fidel Albiac sap que ja no hi ha marxa enrere

Fidel Albiac sap que, amb el darrer moviment que ha fet Chayo Mohedano, ja no hi ha possibilitat de reconciliació. Poques hores després de les seves fortes declaracions contra Rociíto, la cantant ha fet pública una imatge reveladora.

Aquest dimecres, 3 d'agost, la filla de Rosa Benito ha acudit a les xarxes socials per respondre a tots els seus enemics. A través del seu perfil de Twitter, la cosina política de Fidel Albiac ha compartit un vídeo en què apareix totalment nua mentre es banya.

«Sigues la veritat, així que tot allò que em diguis, em rellisca», ha escrit Rosario. «Enveja? Mai vaig tenir motius per envejar. Altres, pel que es veu, no han tingut la mateixa sort. Bona tarda i que l'enveja no us faci rebentar».

Fidel Albiac no entén aquesta sortida de to

Fidel Albiac i la seva dona es van quedar de pedra en assabentar-se de les fortes paraules que Chayo Mohedano va dedicar a Rociíto a través de les seves xarxes socials. Després de l'últim episodi d'En el nombre de Rocío, la cantant ha decidit no callar més.

Aquest dimarts, 2 d'agost, la filla d'Amador Mohedano va anar a les històries del perfil d'Instagram per aclarir que tot el que ha dit la seva cosina és mentida.

«No paren d'etiquetar-me en 'notícies' comentant que si no contesto o aclareixo és perquè és 'veritat' el que s'està dient de mi per certs programes de televisió que cada vegada compten amb menys audiència i, per això, llegeixo», ha començat escrivint.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac és conscient que aquest gest ha molestat la seva dona. | Europa Press

«Doncs aclariré algunes coses. Va començar el docufake dient que es portava bé amb mi… Qui em conegui sap que mai em portaria bé amb algú que menysprea i insulta així la meva família. Ella mai ho va fer, al contrari».

Sense esmentar en cap moment la dona de Fidel Albiac, l'autora d'aquest text ha aclarit què és el que va passar de debò durant la gala Rocío sempre.

«He de recordar que, quan em va arribar el rumor que ella es va oposar que jo cantés a Rocío siempre, les seves paraules van ser: «Cosina, si et creus això és que no em coneixes». Doncs no, no et conec. Al cap del temps, has reconegut que era veritat».