Muntatge de Ginés i Miriam Corregüela

La filla de Ginés Corregüela plora sense consol en directe a 'Supervivientes'

Ginés Corregüela i la seva filla han tingut l'oportunitat de parlar

Ginés Corregüela ha aconseguit que la seva filla es trenqui al plató de 'Supervivientes 2023'. Durant la seva última conversa, el 'rei dels entrepans' i Míriam s'han embolicat en un dur encreuament de retrets.

No hi ha cap dubte que els problemes familiars del supervivent han aconseguit acaparar tota l'atenció dels seguidors d'aquest format. Arribant, fins i tot, a eclipsar el seu pas per aquest conegut 'reality'.

Durant els dos mesos que Ginés Corregüela ha estat a Hondures, desenes de persones han sortit públicament a explicar les experiències desagradables que han tingut amb Yaiza Martín, la seva parella actual. Ara bé, el que més ha sorprès l'audiència de Telecincoés l'animadversió que els familiars del concursant han desenvolupat contra la canària. Prova d'això han estat les dures paraules que Míriam Corregüela ha dedicat a la seva madrastra als platós de la cadena.

Ara, i amb Ginés Corregüela fora del 'reality', els seguidors de 'Supervivientes' han estat testimonis de l'últim enfrontament entre pare i filla. Una discussió que s'ha acabat de la pitjor manera possible.

Ginés Corregüela a Cayo Menor a 'Supervivientes'
Ginés Corregüela s'assabenta de tot després de la seva expulsió. | Mediaset

Ginés Corregüela aconsegueix que la seva filla s'ensorri

Durant l'última emissió de 'Conexión Honduras', Ginés Corregüela ha tingut l'oportunitat de parlar amb la seva filla Míriam i la seva actual parella, Yaiza. Tot i això, aquesta conversa no ha acabat com ell esperava.

Tot just anunciar-se la seva expulsió, l'organització de 'Supervivientes' va veure oportú mostrar-li un petit resum de tot el que havia passat en la seva absència. En aquest vídeo, Ginés Corregüela va poder escoltar alguns dels testimonis més durs sobre el passat de la seva xicota. En aquell moment i després de quedar-se en xoc, 'el rei dels entrepans' va assegurar que volia veure-ho tot per prendre una decisió. Per això, abans de posar rumb a Espanya, el programa ha volgut proporcionar-li més informació sobre el conflicte familiar que s'ha generat durant el pas per Hondures.

Tot i això, i encara que ha pogut conèixer més detalls sobre aquesta polèmica, el que més ha dolgut a Ginés Corregüela són les paraules que li ha dedicat la seva filla públicament. Tal com ha confessat Míriam, tant ella com la seva germana han crescut sense una figura paterna al seu costat. Unes declaracions que, com calia esperar, no ha trigat a desmentir públicament.

Gines Corregüela i una imatge de la seva filla Míriam plorant
Míriam no ha pogut contenir les llàgrimes a plató. | Mediaset

«He estat treballant per a vosaltres, perquè no us faltés res. Això t'ha sobrat i ho saps», li ha retret Ginés Corregüela a la seva filla, que no ha trigat a defensar-se. Després d'assegurar que ella no s'ha de disculpar per res, Míriam no ha tingut cap problema a confessar que els seus avis han estat els que més han patit amb aquesta situació. «La teva mare no sortia al carrer per culpa seva [la de Yaiza] i teva».

A més, la filla de Ginés Corregüela ha deixat clar que «cada vegada» li fa «més vergonya» que el seu pare «lloï una persona que s'ha ficat amb tothom». En aquest moment la noia no s'ha pogut contenir el plor en veure la postura que estava adoptant el seu progenitor. Així que, amb llàgrimes als ulls, Míriam ha tornat a retreure-li el paper que ha jugat a la seva vida:

«Tu no has volgut estar-hi, no és perquè siguis esquerp. No has estat perquè has volgut estar sempre a l'horta i amb una dona deu anys. No parlaré més amb tu, perquè ja he arribat al meu límit, ja és prou que m'he assegut i he defensat coses indefensables».

Com s'esperava, Ginés Corregüela ha assegurat que no està d'acord amb les declaracions de la seva filla. Per això, i en veure que el seu pare no volia empatitzar amb el seu dolor, Míriam ha volgut dir unes darreres paraules sobre això. «Dic el que em dona la gana perquè la vergonya l'has donat tu. Si us plau, que la meva mare i la meva àvia estiguin bé, ploro de felicitat per tot el que m'han donat», ha sentenciat la noia, sense parar de plorar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!