VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

El fill d'Ana Obregón assegura que no hi ha motiu de preocupació.

Alex Lequio es va desplaçar fins a Nova York, acompanyat pels seus pares
Alex Lequio amb la seva mare, Ana Obregón | GTRES

 

Totes les alarmes van saltar aquest dijous en fer-se públiques les imatges d'Ana Obregón i Alessandro Lequio acompanyant el seu fill a una clínica nord-americana especialitzada en la investigació i el tractament contra el càncer. Les instantànies, que va publicar la revista 'Diez Minutos', van fer que molts pensessin en el pitjor escenari possible. De fet, el mateix mitjà va assegurar que Lequio havia visitat una clínica de Madrid dies abans de marxar a l'estranger. 

 

Ara bé, el mateix Alex Lequio ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador després de l'aparició dels rumors. «Està tot bé. No hi ha cap motiu per preocupar-se», ha indicat en declaracions a 'Jaleos del Corazón'. Unes paraules breus, però que han servit per rebaixar una mica la preocupació dels seus seguidors. 

Tota una tarda a la clínica de Nova York

Recordem que, en les polèmiques fotografies, es podia veure Alex Lequio amb els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio, i també a la seva parella, Francisca. Tots van acudir al Memorial Sloan Kettering Cancer Centre, el passat dia 8 d'abril i, tot i que no se sabia res més, les cares serioses de tots ells i el lloc on entraven indicaven que no podien estar passant per un bon moment. 

 

La família d'Alex, acompanyant-lo a la clínica nord-americana | 'Diez Minutos'

 

Segons va assegurar la mencionada revista, tots van passar la tarda sencera a la clínica, on van acudir després de deixar les maletes a l'hotel on s'allotjaven, i descansar una mica després del llarg viatge. Després de fer-se públiques les fotografies, els rumors sobre l'estat de salut del fill d'Ana Obregón es van disparar, i han obligat Alex a reaccionar, i enviar un missatge de tranquil·litat als seus fans. 

 

Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill, Álex, a les portes de la clínica especialitzada en càncer  | 'Diez Minutos'

Lequio té pensar casar-se l'any 2019 o 2020

Si fem cas a les paraules transmeses per Alex, podem suposar que el casament que va anunciar fa uns mesos amb la seva actual parella continua en peu. De fet, els dos tenien pensat celebrar l'enllaç l'any 2019 o 2020, una data encara llunyana, i per la qual no semblen preocupar-se encara. 

 

Alex, la seva parella, Francisca, i Ana Obregón | Informalia

 

Per ara, Alex i Francisca ja comparteixen cas des de fa uns mesos, i Lequio no ha amagat mai que les coses entre els dos estaven anant molt bé. Això, tot i que no aconsegueixen veure's molt sovint, cosa que explicaria que encara no hagin pactat una data concreta per al casament. «Tinc tants projectes que ens resulta difícil mirar-ho a curt termini. Sempre és un bon moment per implantar metes a llarg termini, i amb ganes», va assegurar el fill d'Ana Obregón. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris