Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kike, el fill gran de Bertín Osborne, operat per problemes de mobilitat

El nen, d'onze anys, va néixer de manera prematura i afectat per una greu lesió cerebral provocada per una infecció intrauterina
Bertín Osborne amb Fabiola i el seu fill Kike | Cedida

 

Bertín Osborne i Fabiola han hagut de passar, aquests darrers dies, por uns moments prou difícils. El seu fill, Kike, d'onze anys, ha hagut de ser operat com a conseqüència dels problemes de mobilitat que pateix. El nen, fill gran del matrimoni, ha tingut una vida complicada, va néixer de forma prematura i afectat per una greu lesió cerebral provocada per una infecció intrauterina causada pel bacteri Listeria.

 

Com a conseqüència d'aquest fet, amb el pas dels anys, les seves capacitats de moviment han anat disminuint i precisament per això ha hagut de ser operat. Ara, el nen ja es recupera de la intervenció quirúrgica, ha estat la seva mare, Fabiola, qui ha comunicat el que passat i ha anunciat feliç que l'operació ha estat un èxit.

 

Una operació llarga però amb bons resultats

La mare del nen anunciava la intervenció i l'estat del petit a través d'un vídeo del nen a l'hospital. En ell se'l pot veure animat i enviant molts petons. Fabiola ha deixat un comentari molt positiu a la publicació: «Per a tots els que amb tant afecte m'heu escrit preguntant per Kike, aquí està... Ha estat una decisió difícil, una operació molt llarga i laboriosa però gràcies a Déu i a l'equip mèdic tot ha sortit molt bé».

 

 

El que queda ara és la recuperació, l'últim pas per aconseguir una millora de la seva mobilitat: «Ara queda recuperació i rehabilitació. 'A tope' amb aquesta força i esperit de supervivent que sempre ha caracteritzat al meu príncep. Gràcies amb tot el meu cor pel vostre afecte i respecte», ha escrit també Fabiola a les seves xarxes.

 

Bertín Osborne estrena nou programa

Precisament també durant aquests dies el pare del nen, Bertín, estrenava el seu nou programa a Telecinco, 'Mi casa es la vuestra', on, en algunes de les entrevistes sortirà el petit, ja que els programes es van gravar abans de l'estiu. És per això que l'operació del seu fill no ha interferit en el projecte del presentador, una bona notícia per a ells, que d'aquesta forma s'han pogut centrar només en la salut del nen.

 

Imatge de Bertín Osborne durant una entrevista | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris