Muntatge de Camilo Blanes en sortir de l'hospital

El fill de Camilo Sesto surt de l'hospital i el seu estat posa els pèls de punta

Camilo Blanes ha estat ingressat 50 dies a l'hospital

Camilo Blanes, el fill de Lourdes Ornelas, ha estat 50 dies ingressat a un hospital madrileny. Fonts properes asseguren que no ha aixecat el cap des que va morir el cantant, però aquest l'episodi li ha servit per recapacitar.

 

Suposadament va estar en una festa que va durar tres dies i en acabar va tornar a casa en bicicleta, en aquest moment va tenir un accident greu.

Camilo Blanes ha tocat fons i els amics asseguren que farà tot el possible per recuperar-se i començar una nova vida. Els metges han estat força clars: ha de canviar de forma radical i eliminar certs hàbits que són perjudicials. La seva mare Lourdes va reconèixer que el jove patia problemes amb determinades addiccions, fet que ha estat cada cop més preocupant.

Lourdes Ornelas assenyalant amb el dit
Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, ha passat per un moment força complicat | EUROPA PRESS

Camilo, també conegut com a Camilín, va heretar una gran fortuna després de la trista mort de Sesto, fet força perillós. Suposadament hi ha molta gent que s'hi ha acostat per interessos econòmics i Ornelas està preocupada. Per sort, el malson està arribant al final, ja que els metges li han donat l'alta i l'hereu del cantant ja és al seu domicili.

Camilín, segons informa una coneguda publicació, ha perdut molta massa muscular perquè ha travessat una època realment complicada. Necessita fer repòs i portar una vida tranquil·la, malgrat que li han permès continuar el tractament al seu domicili. Recordem que viu a Torrelodones, en un habitatge força gran que va heretar del seu pare Camilo.

Muntatge de Camilo Blanes amb la revista Semana
Camilo Blanes ja té l'alta hospitalària | CatalunyaDiari

Lourdes Ornelas estarà pendent, ja que és conscient que necessita ajuda per tirar endavant i solucionar els seus problemes. La revista Semana confirma que Blanes ha patit problemes amb «l'alcohol i les drogues», malgrat que tots confien en la recuperació. És important que deixi enrere el seu passat perquè la seva família, especialment la seva mare, ha estat força alarmada.

Camilo Blanes té un llarg procés per endavant

Camilo Blanes ha reaparegut després d'estar 50 dies ingressat a l'hospital i el seu aspecte físic ha fet saltar totes les alarmes. Té al davant un procés de recuperació força llarg, tot i que ja es troba al seu domicili. Segons informa la revista Semana, ha de recuperar pes i mobilitat, dos factors que s'han vist perjudicats durant la malaltia.

Camilín comptarà amb el suport de la seva mare Lourdes, que és probable que es traslladi al seu domicili durant una temporada. Alguns periodistes asseguren que entre ells hi ha una relació tallant, però no és veritat: han estat sempre molt units. El problema és que Blanes no ha superat la mort del seu pare Camilo, per això trenca amb el passat de manera freqüent.

L'hereu de Sesto va rebre una fortuna que podria arribar als 10 milions d'euros, fet que l'ha condemnat per tota la vida. Malauradament hi ha molta gent que s'hi ha apropat motivat per interessos econòmics i això l'ha perjudicat. Lourdes Ornelas sempre ha estat molt pendent per intentar que el seu fill s'envoltés d'un entorn adequat.

Camilo Blanes complirà tots els seus somnis

Camilo ha tingut molts problemes amb «la mala vida», però és una persona amb molt de talent seria capaç de brillar en qualsevol disciplina. Segons ha sortit publicat, abans d'emmalaltir va estar a punt de gravar un disc a Mèxic, però aquest projecte no va arribar a bon port. És possible que reprengui aquest repte professional ara que ha pres consciència de la realitat.

Lourdes segueix preocupada, ja que l'aspecte de Camilo és realment alarmant. Mare i fill hauran de treballar de valent per tirar endavant junts. La premsa seguirà de prop aquest procés de recuperació, ja que tots dos són persones força importants dins de la crònica social.