Manuel Velasco i Concha Velasco.

El fill de Concha Velasco confirma l'última hora del seu estat de salut

Concha Velasco va fer saltar les alarmes fa uns dies

Concha Velasco continua preocupant perquè el cap de setmana passat una notícia d'última hora sobre el seu estat de salut va fer saltar les alarmes. Des que l'actriu està vivint en una residència de Madrid, els mitjans estan en contacte amb el seu fill Manuel per poder saber com es troba.

Fa temps que la salut de la val·lisoletana és molt delicada i els seus seguidors contenen l'alè amb les últimes informacions que els arriben. Després de l'últim revés, el fill de Concha ha fet un pas endavant per explicar quina és la veritable situació de la seva mare.

L'última hora sobre la salut de Concha Velasco

Concha Velasco és una de les actrius espanyoles més reconegudes i estimades del nostre país. Tota la seva vida l'ha dedicada al cinema i al teatre i l'ha intentat mantenir fins al final dels seus dies. Malauradament, amb 84 anys, la seva salut l'ha obligat a baixar dels escenaris i a optar per una vida tranquil·la i relaxada.

Quan les forces començaven a flaquejar-li, va decidir internar-se en una prestigiosa residència de Madrid on gaudeix de les visites dels seus éssers estimats. La seva família ha optat per l'hermetisme i per no parlar obertament sobre el que afecta Concha, però són conscients de la preocupació que desperta.

Foto de Concha Velasco.
Concha Velasco sembla haver-se recuperat d'un nou revés a la seva salut | Europa Press

Una preocupació que va anar en augment quan el cap de setmana passat a Fiesta es va anunciar un empitjorament a la seva salut. Pel que sembla, la veterana actriu va patir un revés i la família, quan se'n va assabentar, es va desplaçar fins a la residència. Allí va ser vist entrant Manuel amb un rostre seriós mentre s'amagava sota d'unes ulleres de sol negres.

Sense voler fer cap declaració sobre això en un intent de mantenir la discreció, el fill de Concha agraïa l'interès. L'hermetisme continua girant al seu voltant, però el jove director va voler enviar un missatge de tranquil·litat.

«Ja està millor, moltíssimes gràcies», es limitava a contestar quan li van preguntar com es trobava la seva mare. A més, va assegurar que ell també es trobava bé i que no s'havia de preocupar.

Concha Velasco continua en un estat delicat

Concha Velasco fa un any que està allunyada dels escenaris i de l'escena pública, però no de l'interès mediàtic, ja que la intèrpret gaudeix de l'afecte de gran part dels espanyols. Haver passat més de set dècades dedicant-se al món de la interpretació li ha valgut més d'un reconeixement.

No obstant això, ara la val·lisoletana necessita descansar, dedicar-se temps i deixar que la cuidin. I és que amb gairebé 84 anys, la seva salut no travessa el seu millor moment i Concha n'és conscient.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
Manuel visita la seva mare gairebé cada dia | Europa Press

També ho són amics i familiars que van al centre on es troba residint per fer-li companyia. Segons expliquen, allà es troba molt a gust i pot passejar per l'ampli jardí amb què compta la residència.

Una de les últimes fotos que s'ha fet de la intèrpret va ser l'estiu passat, quan va rebre la visita de la presidenta de Madrid. Isabel Díaz Ayuso va publicar una foto de les dues on s'aprecia l'aspecte prim de Concha, però lluint un somriure per a la càmera.

Des de llavors cap altra imatge n'ha transcendit i només arriben rumors sobre com evoluciona la seva salut. Aquests rumors han fet presagiar el pitjor, però demostren que continua aferrant-se amb força.

De moment, tot sembla anar bé i que Velasco s'ha recuperat de l'últim ensurt que ha donat a tanta gent que l'estima i que l'aprecia.