IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚨 El Govern confirma que decretarà un toc de queda nocturn a Catalunya

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio anuncia la seva boda

Álex Lequio ha desvelat que serà entre el 2019 i el 2020

Ana Obregón junto a su hijo Álex Lequio
Ana Obregón i el seu fill Álex Lequio | Cedida

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, Álex Lequio, ha anunciat el seu casament. Així doncs, sembla que aquell nen que mossegava els micròfons dels periodistes s'ha convertit en tot un home i ha decidit fer un pas més en la seva relació amb la seva parella Francisca. Una molt bona notícia per Ana Obregón, ja que l'actriu i la seva futura jove mantenen una excel·lent relació. 

El jove Lequio ha explicat que encara no hi ha marcada cap data però preveuen que se celebri entre el 2019 i el 2020. I és que la parella vol portar a terme altres projectes abans de casar-se: «Tinc tants projectes que estem portant a terme que ens resulta difícil mirar-ho a curt termini. Sempre és un bon moment per implantar metes a llarg termini i amb ganes».  

«A tothom li agrada Francisca»

Tanmateix, sembla que Ana Obregón és una de les més contentes amb aquesta bona i nova notícia. «Clar que sí, la meva mare amb el seu fill, amb el seu fill únic, el seu bebè, li fa molta il·lusió», comenta el mateix Álex. El seu pare, Alessandro, també es mostra molt feliç. 

I és que «a tot el món li agrada la meva noia. Francisca és una noia molt bonica, però bé, cada casa té les seves normes i s'han de respectar», assegura Álex, fent referència a una norma que va imposar-li el seu pare, la qual deia que la parella no podia anar als sopars de Nadal fins que no estiguessin casats. 

Imagen de Álex junto a su novia Francisca y su madre, Ana Obregón.
Imatge de l'Álex amb la seva parella Francisca i la seva mare, Ana Obregón. | Cedida

 

Un Álex molt positiu

No obstant, i abans de donar aquest important pas, la parella va decidir anar a viure junts. Per la seva banda, Álex Lequio fa una valoració positiva de la seva situació actual: «Positivíssim, es treballa molt, no ens veiem gaire, aprofitem aquest moment com el d'avui per veure'ns». 

No obstant, sembla que el tema fills haurà d'esperar uns anys més, ja que Álex assegura que de moment no pensen en això: «No, fins als 32 o 34 res. Però ja tinc clar on estudiaran els meus fills, tinc clar com els vull parlar a casa, tinc clares moltes coses. La veritat és que sí». 


Comentaris

envia el comentari