URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

El primer fill d'Eva González i Cayetano Rivera portarà el nom del seu pare, Cayetano

El petit ha nascut aquest diumenge, 4 de març, a Sevilla

Cayetano Rivera y Eva González.
Cayetano Rivera i Eva González | cedida

Si una cosa queda clara després de nou mesos d'espera, és que el primer fill d'Eva González i Cayetano Rivera ha estat rebut amb gran afecte.El petit va néixer aquest passat diumenge, 4 de març, a Sevilla, tan sols unes hores després que la seva mare fos ingressada a l'Hospital Viamed Santa Ángela de la Cruz. 

Ha estat un part natural, en el qual la presentadora de 'Masterchef' ha estat acompanyada pel seu pare, la seva àvia i la seva tieta. El naixement ha estat, sens dubte, la gran notícia del cap de setmana, tot i que encara quedava pendent un assumpte molt important: el nom del petit. Aquest dilluns, finalment, hem sabut que la família seguirà la tradició familiar, i el nadó portarà el nom del seu pare, Cayetano. 

 

Primera fotografia del petit de la mà de Fran Rivera

Tot i que han passat només algunes hores des que va arribar al món, el petit Cayetano ja ha rebut la visita de molts familiars. Un dels primers ha estat el seu oncle, Francisco Rivera, que va acudir al centre hospitalari al costat de la seva dona Lourdes Montes i la seva filla Carmen. De fet, el torero també ha publicat la primera imatge del jove Cayetano, amb unes emotives paraules. «Ole el meu nebot! Un altre Cayetano a la família. I un altre 'costalero' de Triana! El seu primer 'cerqui' amb el seu tito. Ole!». 

Tothom està molt content per l'arribada al món del primer fill de Rivera i González, que pesava un total de tres quilos i 50 grams quan va néixer. Una vegada més, ha estat el mateix Fran Rivera qui va oferir les primeres informacions sobre el petit a la seva sortida de la clínica sevillana. «Encara no li trobo semblança a ningú, ara mateix s'assembla a altres nadons, però el nen serà guapo segur». 

Kiko Rivera, il·lusionat en convertir-se en oncle

Amb tot, la mare i la germana d'Eva, Encarna i María, també han visitat el petit. Una altra cara coneguda que ha rebut amb gran expectació l'arribada del nou Cayetano a la família ha estat Kiko Rivera, germà del seu pare. Rivera ha volgut deixar clara la seva felicitat amb una publicació a les xarxes socials. 


Comentaris

envia el comentari