rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El fill d'Eva González i Cayetano Rivera és soci del Betis

Una petita «picabaralla» entre la parella, ja que la presentadora és del Betis menter que el seu marit és del Sevilla, el seu rival directe
Imatge d'arxiu d'Eva González i Cayetano Rivera. | CatalunyaDiari.cat

 

La parella formada per Eva González i Cayetano Rivera està vivint un dels millors moments de les seves vides, després que el passat diumenge 4 d'abril es convertissin en pares del seu primer fill. No obstant això, i després de gairebé un mes amb el petit Cayetano sent el centre de les seves vides, la parella ha viscut un gran motiu de desavinença.

 

El Betis ja té un nou soci 

I és que la presentadora del programa de TVE 'MasterChef' ha anunciat a través de les seves xarxes socials que el seu fill ja és soci del Real Betis Balonpié. Un fet que no ha agradat gens ni a la seva parella ni al germà d'aquest, Fran Rivera, ja que cal recordar que mentre la presentadora és del Betis, Cayetano i la seva família són del Sevilla F.C.

 

«Gràcies Real Betis. Cayetano ja és verd-i-blanc», ha escrit González al costat d'una imatge en la qual apareix el bebè amb uns mitjons de l'equip i el seu nou carnet de soci. Aquesta hauria estat la primera «picabaralla», encara que afectuosa, entre la parella, ja que tots dos són molt aficionats dels seus respectius equips.

 

 

El petit Cayetano serà del Betis com el seu avi 

D'aquesta manera, la presentadora hauria guanyat el pols al seu marit, aconseguint que el petit Cayetano sigui del Betis com ella i no del Sevilla com el seu pare. Segons el portal 'Informalia', seria estrany que Cayetano també acabés afiliant el seu fill al Sevilla, sobretot per la gran rivalitat que existeix entre tots dos equips. 

 

No obstant això, i com que no és un gran aficionat del futbol —almenys no tant com dels toros— pot ser que aquest detall no l'importi. A més, cal destacar que els germans Rivera tampoc compartien equip amb el seu pare Paquirri. El mort era bètic de cor. D'aquesta manera, el seu nét Cayetano també seguirà la seva tradició sent el membre més jove del Betis.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris