El desconegut fill d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch que segueix les seves passes com a actor

S'ha vist afectat pel confinament com tot el sector de la interpretació

Marc Bosch en un posat penjat a Instagram
March Bosch Vilarasau està començant la seva carrera interpretativa | Instagram

El confinament a casa pel coronavirus ha afectat molts sectors que precisament necessiten tot el contrari, que la gent surti. És el cas de la cultura, especialment el sector en viu com poden els teatres. Grans obres han quedat aturades com per exemple 'Justícia' al TNC i molts actors sense feina com alguns dels seus protagonistes Josep Maria Pou o Marc Bosch Vilarasau

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

No és molt difícil d'intuir pels seus cognoms que és la nova generació d'una 'nissaga' d'actors catalans molt coneguda per tots. I és que aquest jove de 25 anys és el fill petit de Jordi Bosch i Emma Vilarasau, com demostra la seva gran semblança amb ells. 

Bonic homenatge als seus pares

El món de la interpretació viu uns moments durs especialment per aquells que tot just comencen i que es veien ficats en un gran projecte. La mateixa Emma Vilarasau explicava a 'El País', en clara referència al seu fill com «ells seran els grans afectats del sector, les joves generacions. Pels que fa anys que estem en això és un parèntesi; pesat i molest, trist, però pels que tot just comencen és molt pitjor». 

L'aturada temporal en la seva carrera no ha fet però que Marc Bosch no hagi volgut fer el seu particular a la seva passió: el teatre. I és que fa pocs dies que se celebrava el dia internacional d'aquesta art escènica i per ell sens dubte no va haver-hi millor manera de rememorar-lo que amb una imatge dels seus pares actuant junts


Comentaris

envia el comentari