Fotomuntatge de Fonsi Nieto i una imatge pixelada del seu fill Lucas

Lucas, el fill de 10 anys de Fonsi Nieto, es trenca en conèixer la notícia

El fill de Fonsi Nieto, desolat després d'assabentar-se de la mort d'algú especial

Fonsi Nieto ha vist com el seu fill Lucas ho passava malament durant les darreres hores. I és que el petit, fruit de la relació sentimental que va viure amb Alba Carrillo, ha patit la dolorosa mort d'un ésser estimat.

En concret, l'exparella de Fonsi Nieto ha sorprès tothom a les xarxes socials en publicar un text que ha deixat trencat el seu petit Lucas. Ho ha fet després d'assabentar-se d'una trista notícia que ha colpejat completament tota la família. Així, el petit Lucas ha conegut aquest dijous que la seva besàvia materna, Eloísa, havia mort.

Fonsi Nieto assisteix a la mort que trenca el seu fill Lucas

Així doncs, sembla que l'exparella de Fonsi Nieto ha publicat un emotiu missatge després de la mort del seu familiar, que no és cap altre que la mare de Lucía Pariente. «Ja no seré neta més en aquesta vida», ha dit al seu 'post'.

Fonsi Nieto a l'estrena de la pel·lícula 'MotoGP Unlimited' al Cinema Capitol Gran Via el 16 de febrer de 2022 a Madrid, Espanya.
Fonsi Nieto, trist després de la pèrdua de la besàvia materna del seu fill Lucas | Europa Press

«No m'agraden els comiats. Són inevitables, però m'angoixen», ha començat escrivint l'ex de qui va ser pilot de motociclisme al seu perfil d'Instagram. Al costat del text, la model ha pujat una tendra imatge d'Eloísa i el seu petit Lucas.

«Avui he hagut d'anar a acomiadar la meva àvia, l'única que em quedava. No has volgut arribar als 100 aquest mes de juny… Geni i figura. Ja no seré neta més en aquesta vida», prosseguia.

«El meu arbre genealògic perd avui, per sempre, una de les seves branques i sento un dolor sec al pit que em fereix d'una manera sorda i punxant», deia el missatge Alba Carrillo publicat poc després de les dotze de la nit.

L'esquinçador homenatge de l'ex de Fonsi Nieto a la seva àvia morta

Fonsi Nieto ha pogut comprovar que la seva ex sempre ha valorat molt la tasca d'àvia de la seva mare, Lucía Pariente. A més a més, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' sempre ha presumit de tenir uns avis molt exemplars. Però dijous passat, la besàvia del seu fill Lucas els hi deia adeu i deixant desolat al seu nucli familiar.

«Els avis són el més increïble que passa per la vida d'un nen. Sempre amor, sempre pau, sempre dolor quan se'n van. Per caramboles del destí, avui l'acomiadament, recordant el dia que va ser l'aniversari de l'altra... Penso parlar amb tu, Eloísa, com faig amb els meus altres avis i sé que em cuidaràs perquè els avis abracen sempre encara que no estiguin», ha continuat Alba Carrillo.

Alba Carrillo plorant
Captura d'Alba Carrillo a 'GH VIP' intentant contenir les llàgrimes | Mediaset

Així mateix, Alba ha volgut donar per finalitzat aquest sentit homenatge al seu familiar mort recentment amb una emotiva frase que en diu molt.

«Crec que hi ha gent que no sap on va perquè no valora d'on ve. Els meus avis han estat dels tresors més grans que m'ha donat la vida. He tingut la sort de tenir-los molt diversos, que m'han aportat coses meravelloses», concloïa el seu 'post'.

Fonsi Nieto, consternat pel missatge de Lucía Pariente

D'altra banda, Lucía Pariente ha volgut recordar de manera concisa, però molt emotiva, la seva estimada mare que ha perdut la vida aquest dijous passat.

Lucía Pariente
Lucía Pariente ha acomiadat la seva mare Eloísa | Telecinco

Trencada de dolor després de la pèrdua de qui més estimava, Pariente ha publicat un punyent missatge, dedicat a la que fou la dona més important de tota la seva existència.

«Hi ha milions de maneres d'escriure mare. Per mi només n'hi ha una. T'estimo tant...», ha escrit amb una contundent frase. «Demanaria a Déu que em posés novament en el teu camí», escrivia la mare d'Alba.