El fill d'Iñaki Urdangarin visita el seu pare a la presó de Brieva

Joan Valentí ha accedit per la porta principal del centre, a diferència de la infanta Cristina que ho va fer d'amagat

Juan Valentín, el hijo mayor de la infanta Cristina e Iñaki Urdangarín
Juan Valentín, el fill gran d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina | Gtres
 

Tot i que les comoditats d'Iñaki Urdangarin a presó són d'allò més atractives —450 metres quadrats per ell sol, pati propi, televisió de pantalla plana a la cel·la i fins i tot un gimnàs—, és evident que el marit de la infanta Cristina no es trobava vivint el seu millor moment.

Per aquest motiu, el gendre del rei Joan Carles ha gaudit de diverses visites durant el seu primer mes a presó. L'exduc de Palma estarà un màxim de cinc anys i nou mesos entre reixes, pel que les xerrades amb amics i familiars seran, sense dubte, la seva millor distracció.

La visita del fill d'Urdangarin a presó

Iñaki Urdangarin durant el judici pel cas Nóos
Iñaki Urdangarin durant el judici pel cas Nóos | CatalunyaDiari.cat

 

Fa quinze dies es donava a conèixer que la infanta Cristina havia estat la primera a visitar el seu marit a presó. La germana de Felip VI ho va fer sigil·losament, tant que ni tan sols les càmeres de televisió més atentes van poder capturar la seva entrada a presó.

Dies més tard, van ser la mare i les germanes d'Iñaki Urdangarin les quals van anar a veure'l al centre penitenciari. Finalment, ha estat el fill gran de l'exprofessional d'handbol, Joan Valentí Urdangarin, qui s'ha apropat a Brieva per gaudir una estona de la companyia del seu pare.

Joan Valentí Urdangarin, per la porta principal

El «què» de l'arribada de Joan Valentí a la presó on s'allotja Iñaki Urdangarin no ha estat tan comentat com el «com». El fill gran de la infanta Cristina ha utilitzat mecanismes molt diferents dels de la seva mare, que va visitar al seu marit d'una manera totalment dissimulada, per tal de no ser vista.

En canvi, Joan Valentí Urdangarin no ha trobat necessari amagar-se per trobar-se amb el seu pare, pel que ha decidit accedir a Brieva per la porta principal, tal com faria qualsevol altre familiar de reclús. La informació l'ha confirmada la revista 'Semana', que data la visita del passat 6 de juliol.

De fet, el fill dels exducs de Palma no va trobar necessari assistir a la visita acompanyat de membres de seguretat personal. Joan Valentín Urdangarin va demostrar el seu costat més mortal en accedir a la presó d'una manera totalment natural, en una visita que va durar poc més d'una hora.


Comentaris

envia el comentari