Javier Sánchez, el presumpte fill de Julio Iglesias, va ser assetjat a l’escola

El valencià assegura que va tenir una infància difícil perquè la seva fotografia sortia a totes les televisions

Javier Sánchez Santos, el presunto hijo ed Julio Iglesias
Javier Sánchez Santos és el suposat fill de Julio Iglesias | Arte y Medio

Javier Sánchez Santos segueix lluitant per demostrar que Julio Iglesias és el seu pare. Els dos es troben en mig d'un litigi que els ha portat molts maldecaps en els últims anys. No obstant això, per a Javier van començar molt abans. Concretament als anys 90, quan la seva fotografia va començar a circular per totes les televisions arran de la primera demanda per paternitat.

Arran d'això, va començar a patir assetjament escolar per part dels seus companys. «Els assetjadors solen anar contra els que són diferents», ha reconegut en una entrevista al diari 'El País'. «I jo ho era, perquè la meva cara sortia a la televisió», afegeix. Malgrat això, assegura que no va ser «la pitjor època de la meva vida», tot i que si admet que «va ser dura».

Una infància dura i sense diners

En aquella època, com en l'actualitat, la seva cara ja era estudiada i comparada amb la de Julio Iglesias en tots els programes del cor. També amb la dels seus suposats germans Enrique o Julio Jr. «No és bonic ser famós i pobre», lamenta Javier Sánchez, qui cataloga el que va viure durant la seva infància com «una fama incòmoda».

«Jo era quasi un nen. El que més recordo és el patiment de la meva mare, la sensació de tristesa que hi havia a casa», apunta. A més, recorda que algunes persones es pensaven que com era el suposat fill de Julio Iglesias tindria molts diners. «Em van atracar moltes vegades», reconeix, assegurant que ell l'únic que volia en aquell moment era «passar el més desapercebut possible».

Montaje fotográfico de Javier Santos y Julio Iglesias
Javier Santos vol demostrar que Julio Iglesias és el seu pare | CatalunyaDiari.cat

 

Javier Sánchez demana una prova d'ADN a Julio Iglesias

Cal destacar que aquest 31 d’octubre era la data límit per què el cantant de 75 anys decidís si acceptava o no fer-se les proves d’ADN que el valencià havia demanat per saber si era el seu fill biològic. De moment, encara no ha sortit a la llum quina ha estat la decisió que ha pres Julio Iglesias, però si se sap quines són les dues possibles situacions a partir d’ara.

En cas que l’artista hagi acceptat la petició del seu suposat fill, serà el jutge qui marcarà la data en què es faran les proves i quedarà d’una vegada per totes resolt el misteri. En canvi, si ha decidit no fer-se les proves d’ADN, Javier Sánchez té pensat iniciar un nou litigi. En qualsevol cas, ell ja ha deixat clar que, si realment és el seu pare, estaria «disposat a perdonar-lo».


Comentaris

envia el comentari