El fill de Mar Flores s'ofereix per treballar a locals nocturns a través d'Instagram

No obstant, Carlo Costanzia assegura que vol dedicar-se al món de la música o de la interpretació
Imatge de Carlo Costanzia. | Instagram

 

El fill gran de l'actriu i modelo Mar Flores, Carlo Costanzia, ha penjat un sorprenent i inesperat missatge al seu perfil d'Instagram on, i a través de la nova opció d''Instagram Stories', ha escrit que busca feina de nit i els caps de setmana per treballar a discoteques, bars, pubs o locals similars. Una publicació que deixa entreveure que la vida professional de Costanzia no sembla anar gaire bé. 

 

Imatge del missatge publicat per Carlo Costanzia a Instagram. | Semana

Desitjaria ser músic, actor o model

Malgrat que Carlo no ha especificat al missatge quin tipus de feina desitjaria realitzar, el més probable és que sigui de cambrer, una professió amb la qual va aconseguir, fa uns anys, el seu primer sou. 

 

No obstant, el fill de Mar Flores ha manifestat en diverses ocasions el seu desig de dedicar-se al món de la música o convertir-se en actor i model, com la seva mare. De fet, l'any passat va començar a fer Interpretació a l'escola Juan Codina a Madrid. 

 

«He sigut cambrer, he fregat plats... com qualsevol noi de la meva edat. Mai he aprofitat el nom dels meus pares», va explicar el jove. Carlo assegura que la seva passió per la música va començar el dia que la seva mare i el seu pare, l'italià Carlo Costanzia di Costigliole, es van separar. 

«Sempre que has d'escollir entre una figura o una altra és dur... Va ser una etapa complicada perquè vaig haver de deixar a la meva mare i als meus amics a Madrid. Llavors vaig començar a escriure cançons: era la meva manera d'esplaiar-me», confessa el fill gran de Mar Flores. 

 

Malgrat viure a Italià amb el seu pare durant molts anys i on ha intentat trobar feina de músic i actor, ara torna a ser a Espanya, on sembla que està buscant feina i no només al món de la música. 

 

Comentaris