El fill de María Zurita rep l'alta mèdica després de dos mesos a l'hospital a causa d'un naixement prematur

El menut Carlos va néixer de forma prematura

María Zurita relata su dura experiencia en la revista '¡Hola!'
María Zurita va presentar el seu fill a la revista '¡Hola!' | ¡Hola!

La família reial està d'enhorabona. Després del mal tràngol que van haver de passar amb el naixement prematur del primer fill de la neboda del rei Joan Carles I, María Zurita, i de tot el temps que el menut ha hagut d'estar en una incubadora, la mateixa Zurita ja ha pogut marxar a casa per gaudir de la seva maternitat. 

De fet, segons ha tret a la llum la revista ‘Vanitatis’, el fill de la neboda del rei emèrit ja ha rebut l'alta hospitalària i ja ha pogut anar a casa. 

Un part molt complicat

Tots dos ja es troben a casa després de dos mesos a l'hospital de La Paz. Així mateix, doncs, Maria Zurita podrà gaudir del seu petit Carlos a la intimitat de la seva llar, per primera vegada des del naixement de la criatura.

El mal tràngol de Zurita, així mateix, va començar quan li van detectar un despreniment de la placenta i, per això, el nen havia nascut abans del què estava previst. Després de donar llum a l'hospital de Nuestra Señora del Rosario, el menut va ser traslladat a l'hospital de La Paz, on hi ha estat fins ara.

María Zurita de Borbón.
María Zurita de Borbó | Cedida

 

«Em donaven excuses»

Ha estat el clam de María Zurita a la revista 'Hola'. Aquesta, de fet, no s'ha mossegat la llengua a l'hora d'explicar que no va tenir tota la informació necessària després del naixement del petit Carlos.    

«Estava encara molt immadur. El nen va marxar a la UCI i a mi no me'l van voler ensenyar. Em donaven excuses i, així, jo vaig entendre que al nen li passava alguna cosa», ha comentat una María Zurita, que s'ha mostrat d'allò més contenta i enèrgica després de poder portar el menut Carlos a casa.


Comentaris

envia el comentari