IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

El fill del president d'Inditext triomfa com a músic

Santi Isla, lidera un grup de rock, 'Chelse Boots', que acaba de firmar amb la discogràfica Universal Music

Imatge de Santi Isla a dalt de l'escenari
Imatge de Santi Isla a dalt de l'escenari | EL MUNDO

Santi Isla és el fill del president d'Inditext i forma part d’un grup de música, ‘Chelse Boots’, que està començant a enlairar-se en el seu camí cap a la fama. La banda acaba de firmar un contracte suculent amb Universal Music. «Hem firmat fa poc amb ells, amb qui hem llençat dos ‘singles’ des de finals de gener fins avui», explicava un integrant del grup.

La banda va publicar el seu primer àlbum, ‘Guilty Pleasures’, l’any passat, amb una molt bona acollida per part del públic. El dijous passat actuaven a l’escenari de la mítica sala ‘El Sol’, dins el cicle de música Inverfest.

Escriu un blog a l’’ABC’

A més de la música, sembla que al fill del president d’Inditext se li dóna molt bé l’escriptura, ja que té un blog a l''ABC' que es diu ‘El Sonajero’. «Escric per necessitat, sobre cultura i sobre la vida. La resta és secundari i no m’importa massa», ha explicat el músic.

En el seu blog, l’artista ha expressat la seva alegria pels avenços que la banda de rock a què pertany està aconseguint, i celebra que ara, arribin a un major nombre de gent que abans no els coneixia.

Al davant, un futur prometedor

Tot fa pensar que al grup ’Chelse Boots’ se’l podrà veure en nombrosos festivals d’estiu, ja que no para de sortir anunciat a les diverses cartelleres d’aquests.

Santi Isla amb la seva banda
Santi Isla amb la seva banda | EL ESPAÑOL

 

El disc ‘Guilty Pleasures’ destaca per la seva actitud despreocupada, alegre i vitalista. La seva cançó més famosa, «Dreams die on the road» (els somnis moren a la carretera), mostra el sacrifici de la vida del cantant i la duresa de passar-se hores i hores a la carretera; tal com ho descriu el cantant en el seu blog: «la carretera és una moneda de dues cares: et dóna el millor i el pitjor de l’ofici».

«Em sento com la filla de Belén Esteban»

Santi Isla destaca per ser un noi sense pèls a la llengua que diu el que pensa. Respecte al programa ‘Operación Triunfo’ comentava al seu blog que a ells els «és igual» si els inviten al programa o no per actuar-hi.

També ha explicat com se sent quan el vinculen amb el seu pare per ser president d’Inditext. «Em sento com la filla de Belén Esteban», deia el músic amb to d'humor; «com tots els joves, he vingut a endur-me la vida amb empenta. D'aquí ve que digui aquestes ximpleries».

ET POT INTERESSAR: 'GH DÚO', Irene Rosales se salva de l'expulsió


Comentaris

envia el comentari