Sonsoles Ónega en el plató de 'Ya es mediodía'

El fill de Sonsoles Ónega explica la veritat que es viu a casa seva

La presentadora manté una vida molt ocupada professionalment

La periodista Sonsoles Ónega està de moda en els últims dies. Després d'estrenar-se en un reality presentant 'A propósito de Supervivientes' el passat diumenge 31 de maig i conèixer-se que presentarà 'La casa fuerte' al costat de Jorge Javier Vázquez, la filla de Fernando Ónega  està travessant un dels seus millors moments de la seva vida professional.

Sonsoles confessa el seu truc a Ana Rosa

A més, l'estrella de 'Ya es mediodía' posarà a la venda la seva sisena novel·la, 'Mil besos prohibidos', llibre que va anar a presentar aquest divendres 5 de juny a 'El programa de Ana Rosa'.  L'entrevista amb Quintana  va ser a més el moment idoni perquè Ónega parlés d'alguns aspectes importants en la seva vida.

Ana Rosa Quintana li va preguntar com podia tenir temps per a tot, al que Sonsoles  li va respondre d'aquesta manera: «Crec que 'escaleto' la meva vida, com si féssim un programa, amb temps molt mesurat», va confessar la periodista.

«No ens dóna el temps que ens mereixem»

A més, Sonsoles  també va valorar l'opinió diferent d'una altra persona de la seva llar: «Si li preguntes al meu fill Yago, de 10 anys, et diria que ens ho roba a nosaltres, no ens dóna el temps que mereixem».

Finalment, la presentadora va revelar que abans estava més centrada en les novel·les sobretot a les nits, però avui escriu «els caps de setmana que els nens estan amb el seu pare». La vida de Sonsoles ha canviat i molt des que es va separar a l'agost de Carlos Pardo després d'onze anys de matrimoni. Els dos fills que tenen en comú, Yago i Gonzalo, han viscut en les dues cases en temps diferents, però és obvi que la bona relació de l'exparella ajuda en aquests casos.