La filla de Belén Esteban, Andreíta, balla reggaetón amb la model Cara Delevinge

La jove va anar a la firma de llibres de la model a Londres

 

El passat dilluns, 18 de desembre, Andreíta feia realitat un dels seus somnis. La jove es desplaçava fins a la llibreria WHSmith a Londres situada a l'àrea de Holborn on coneixia a la model Cara Delevingne, que presentava el seu primer llibre.

 

Aquesta novel·la és una col·laboració entre la britànica i l'autor del best-seller Rowan Coleman i porta el nom de 'Mirror Mirror'. El llibre parla sobre temes com la popularitat o l'homosexualitat en l'adolescència.

 

La cita va ser tot un èxit i fins allà es van desplaçar molts joves que volien conèixer a la model i fer-se fotos amb ella, a més d'aconseguir un autògraf. Entre aquests fans totals es trobava la filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique. La jove viu a Anglaterra on està cursant els seus estudis universitaris.

Entre els adolescents presents, molts no paraven de cridar i plorar des que van veure a la model, però Andreíta va actuar d'una forma molt diferent. En veure a la model, la filla de la tertuliana més famosa de 'Sálvame' es decidia per començar a ballar al costat de la seva ídola. 

 

Com ha avançat la revista 'Semana', la casualitat va voler que, quan Andreíta es va acostar a la recentment estrenada com autora, va començar a sonar a la música ambient el conegut tema en castellà de  Luis Fonsi i Daddy Yankee, ‘Despacito’. Aleshores, Andrea no va dubtar ni un instant en moure's tal com fan les protagonistes del videoclip, demostrant els seus dots amb el reggaetón. 

 

Imagen de Andrea amb el llibre de Cara Delevingne. | Instagram

 

Una abraçada amb la model

La model no va poder evitar unir-se a la festa creada per Andreíta i les dues van protagonitzar un moment molt divertit. L'anècdota va ser gravada per una de les amigues de la jove, que va compartir el vídeo a Instagram. Abans de fer-se una abraçada, es pot sentir com la filla de Belén Esteban li diu a Delevingne: «I love you» (T'estimo).