La filla de Chiquetete a 'Sábado Deluxe': «El meu pare té por de Carmen Gahona»

També ha confessat que la seva àvia «li va donar les joies a ella perquè no se les quedés Carmen»

Imagen de Carmen Gahona y Rocío Cortés.
Imatge de Carmen Gahona i Rocío Cortés a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

La filla del cantant flamenc Chiquetete, Rocío Cortés, ha explicat al programa de Jorge Javier Vázquez, 'Sábado Deluxe', els problemes personals que té amb l'actual parella del seu pare, Carmen Gahona, després que aquesta no la deixés molt ben parada durant una altra entrevista al mateix plató de Telecinco. 

Així doncs, Rocío ha assegurat que Carmen Gahona no diu la veritat i que no permetrà que la separi del seu pare. Només en creuar-se les mirades, els espectadors van comprovar la tensió que existeix entre ambdues. La filla de Chiquetete va ser molt clara i directa i va dir: «No permetre que m'allunyis del meu pare», va etzibar-li a Gahona. 

Tanmateix, la filla de Chiquetete ha assegurat que el seu pare li té por a la seva parella, tot i que, encara que ella té un altre concepte sobre què suposa estimar algú, no creu que Carmen el tracti malament. 

La filla de Chiquetete ha confirmat que no es porta malament amb Gahona des del principi, ja que quan va començar la relació amb el seu pare li queia molt bé. El problema ha estat que amb els focus dels mitjans tot ha canviat molt.

Visita el seu pare d'amagades 

Rocío Cortés ha confessat que fa aproximadament uns tres mesos que no veu al seu pare. No obstant això, la filla de Chiquetete assegura que res ni ningú ha aconseguit ni aconseguirà que es trenqui la seva relació, ja que segons va confirmar ella mateixa: «l'he vist d'amagat». 

Tanmateix, ha volgut aprofitar l'entrevista per desmentir la idíl·lica relació de la qual presumia tenir Carmen Gahona amb la seva àvia. I és que Cortès ha afirmat que l'àvia va repartir les seves joies entre els seus néts abans de morir perquè «no se les quedés la gachí», fent referència a Carmen Gahona.

El moment més dur per Rocío ha sigut quan ha parlat de la seva àvia, de qui confessa que no va poder acomiadar-se, ja que el seu pare va firmar un paper perquè els seus néts no poguessin assistir al tanatori. 

Finalment, cal destacar que durant tota l'entrevista, Rocío es va negar a parlar sobre Raquel Bollo. No obstant això, va acabar confessant que la sevillana que volia que Chiquetete els passes la pensió ni a ella ni a la seva germana. Tanmateix, va confessar que per culpa seva han perdut molts projectes professionals. 


Comentaris

envia el comentari