ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

La filla de quatre anys d'Ana Julia va dormir amb la finestra oberta a zero graus la nit que va morir

La mare de la petita no va declarar quan es va investigar la mort de la seva filla

Ana Julia Quezada
Ana Julia Quezada, investigada per la mort de la seva filla | RTVE

El passat d'Ana Julia Quezada, l'autora del crim de Gabriel Cruz, ha sortit a la llum per convertir-se en el punt de mira, tant de la investigació com de tothom. El més destacat és la mort de la seva filla, qui s'hauria precipitat a un pati de llums de la casa que tenien a Burgos, quan tenia quatre anys.

El cas de la petita, que va perdre la vida el passat 10 de març de 1996, es va tornar a reobrir després de la implicació d'Ana Julia amb la mort del menor que va desaparèixer el passat 27 de febrer. I ara els investigadors han descobert una dada molt important i que fins ara havia passat desapercebuda.

Feia fred, però la finestra estava oberta

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel
Ana Julia Quezada, detinguda per la desaparició i mort de Gabriel | Facebook


La filla de la detinguda hauria apujat la persiana i obert la finestra i la contrafinestra, situada a 30 centímetres de distància, per acabar precipitant-se per la finestra. Tenint només quatre anys, no es tractava d'una tasca senzilla, ja que també portava un peluix a les mans.

Aquesta és una de les possibilitats que s'està investigant. Tanmateix, segons diversos informes meteorològics, la temperatura registrada aquell dia era de zero graus centígrads, motiu pel qual resulta estrany que la finestra estigués oberta.

Ana Julia Quezada no va declarar 

Fa 22 anys que es va tancar el cas de la filla d'Ana Julia amb un informe que determinava que la mare de la petita no va declarar perquè «va patir una forta excitació nerviosa» que no li va permetre oferir «informació».

L'única persona que va parlar va ser el seu espòs, amb qui també tenia una altra filla que en aquell moment tenia dos anys. L'home era el pare adoptiu de la petita i en la seva declaració va explicar que la seva dona no hauria trobat la petita en despertar-se l'endemà per portar-la a l'escola.


Comentaris

envia el comentari