IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Els fills d'Ángel Nieto aclareixen la polèmica sobre la divisió de l'herència del seu pare

Pablo y Gelete Nieto demanen «respecte» als mitjans per la dificil situació per la que estan passant

Ángel Nieto con sus tres hijos y su sobrino
Ángel Nieto con sus tres hijos y su sobrino | Cedida

La divisió de l'herència del pilot Ángel Nieto, qui va morir ara fa uns mesos, el passat agost després de tenir un accident de trànsit, està sent d'allò més complicat. S'ha creat un conflicte degut a que, pel que sembla, la seva vídua legal no és Belinda Alonso, l'última parella de qui va ser campió del món fins a tretze ocasions.

En el seu lloc ho és Pepa Aguilar, mare dels seus fills, això es degut a que Nieto no es va arribar a divorciar oficialment  de la que havia sigut la seva dona. Han estat precisament dos dels seus fills, Pablo i Gelete Nieto, que han volgut aclarir tota la polèmica a través d'un comunicat enviat als mitjans, assegurant que les últimes informacions que s'havien donat són «errònies».

«Davant les errònies i inexactes notícies difoses recentment en relació amb l'herència del nostre pare (Ángel Nieto), volem demanar a tots els mitjans de comunicació respecte davant el que continua sent per a nosaltres un tràngol dolorós i complicat», declaren.

«Després de la trista i dolorosa pèrdua d'un pare, com altres fills, ens hem d'enfrontar ara a la realització dels tràmits legals que en relació amb l'herència la llei preveu», han expressat. Així volen deixar clar que el seu únic objectiu és el de complir fidelment amb les últimes voluntats que el seu pare va deixar reflectides al testament.

 

Una separació no oficial

El pilot Ángel Nieto no va formalitzar de manera oficial la seva separació amb la mare dels seus dos fillsgrans, Pepa. Es per aquest motiu que de cara a la Seguretat Social seria la primera i única dona legal del mort. Això comporta que Belinda no percebés la pensió de viduïtat que li correspon ni tampoc la seva part de l'herència. 

En contra de la sentència 

A banda d'aquesta difícil situació, la família d'Ángel Nieto es troba immersa en el recurs de la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Balears, que al desembre va tancar el cas confirmant que la conductora responsable de l'accident no havia comès infraccions penals perquè el pilot no portava casc. 

Davant això, els familiars van mostrar el seu total desacord i van decidir recórrer-la per aconseguir que s'aportin proves objectives sobre l'accident i han demanat que se sol·liciti a declarar nous testimonis.


Comentaris

envia el comentari