La filla d’Irene Rosales i Kiko Rivera celebra el seu primer aniversari lluny dels seus pares

Els dos concursants de ‘GH DÚO’ no han pogut estar amb la seva filla perquè es troben concursant a la casa de Guadalix
Irene Rosales i Kiko Rivera no han pogut compartir el primer aniversari amb la seva filla petita | TELECINCO

 

Segons informa ‘La Coctelera’, Irene Rosales no passa pel seu millor moment dins de  la casa de ‘GH DÚO’. La setmana passada, la parella de Kiko Rivera va haver de sortir de la casa uns dies per una indisposició que no va concretar fins a la seva tornada a la casa.

 

Irene Rosales va explicar que havia patit un avortament natural, el qual li va provocar forts dolors, motiu pel qual es va veure obligada a deixar temporalment la casa. Un cop superat aquests problemes de salut però, Rosales ha d’afrontar un altre mal moment. Just aquest dimecres 30 de Gener ha estat el primer aniversari de Carlota, la filla que té amb Kiko Rivera.

 

 

Per aquest motiu, la petita Carlota no ha pogut celebrar l’aniversari amb els seus pares perquè es troben a la casa de ‘GH DÚO’, i la seva mare va escriure un emotiu missatge dirigit a la seva família per demanar-los que celebrin l’aniversari de la petita i sobretot, que facin molts vídeos i fotos: «No vull perdre-m’ho per res del món, la seva primera espelma». 

 

Reflexions fora de la casa

En el mateix escrit que Rosales ha publicat, també ha volgut expressar que durant aquest temps que ha estat fora de la casa ha pogut pensar i reflexionar amb més calma sobre les relacions entre els concursants de la casa. Rosales reconeixia que aquest temps «Tot i que han estat dies molt llargs, una situació molt estranya i uns moments durs» li han servit de molt.

 

En aquest mateix sentit, la concursant de ‘GH DÚO’ ha comprovat, durant la seva absència a la casa, que les coses continuen igual. «Creia que la casa estaria canviada, i que els conflictes que hi ha sempre entre les parelles s’haurien solucionat» es lamentava Rosales.

 

I és que la realitat que es va trobar en el seu retorn a la casa va ser molt diferent del que ella s’imaginava: «Tot segueix igual» i es mostrava la seva preocupació dient: «És una cosa que per als que estem aquí dins cansa, ja que no hi ha espai a la casa on no s’escolti el que està passant. És un conte sense final...».

 

Irene Rosales troba a faltar a les seves filles | LA COCTELERA

 

Una única bona notícia

Però no tot ha de ser negatiu, i Irene Rosales ha volgut expressar en el mateix escrit el que ella considera una molt bona notícia: «Una de les grans alegries és que no estem nominats perquè, encara que no ho sembli, a tots ens preocupa estar nominats». D’aquesta manera volia agrair al públic el seu suport: «Es passa malament, però sé que amb el vostre suport tot és més fàcil».

 

Per últim, Rosales ha aprofitat l’escrit per dedicar-li unes paraules a Yurena, ja que el dia de la seva expulsió no hi era  per acomiadar-se d’ella: «És una persona meravellosa». El text sencer, que també el va compartir al seu compte d’Instagram, es pot llegir a continuació: