rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

La filla de la infanta Helena ha sorprès tothom amb un renovat 'look' a Sevilla

Victoria Federica s'ha deixat veure a la correguda de bous de La Maestranza de Sevilla
Imatge de Victoria Federica a Sevilla. | Informalia

 

La filla de la infanta Helena, Victoria Federica, sempre havia lluit el mateix 'look': cabell recollit amb una cua o trena, el qual acostumava a portar bastant esvalotat, i roba poc cridanera. I és que la filla d'Helena mai s'ha mostrat molt preocupada per la seva aparença

 

No obstant això, sembla que alguna cosa ha canviat per a la jove. I és que aquest cap de setmana, Victoria Federica s'ha deixat veure a la famosa correguda de bous de La Maestranza de Sevilla sense cap trena ni cua que li recollís el cabell i amb un alegre conjunt que poc s'assembla al que ens tenia acostumats.  

Un 'look' molt més alegre i juvenil

La filla de la infanta Helena està a punt de complir la majoria d'edat, i alguns mitjans apunten aquest motiu com el desencadenant d'aquest canvi de 'look'. 

 

Tot i que el que més ha sorpès ha sigut el seu cabell llis i sense cap recollit, aquest no ha sigut l'únic canvi de Victoria Federica. I és que, malgrat que la filla de la infanta Helena semblava no tenir cap tipus d'interès per la moda, en aquesta ocasió ha portat un 'look' que fa pensar tot el contrari.

 

Així doncs, la jove va decidir arreglar-se per acudir a aquest esdeveniment, que acomiada la Setmana Santa i dona la benvinguda a la Fira d'Abril, amb un 'look' format per una brusa taronja, uns pantalons de flors i una jaqueta americana grisa. Tanmateix, cal destacar les sabates que va lluir: unes botes de taló daurat que segur que no van deixar a ningú indiferent.

 

Victoria Federica acostuma a portar el cabell recollit i uns 'looks' bastant discrets. | Pinterest

 

Victoria Federica amb uns amics a Sevilla lluint un 'look' molt més alegre i juvenil. | GTRES

I és que, fins ara, sempre l'havíem vist Victoria Federica amb roba esportiva i sense preocupar-se massa pel seu cabell. Samarretes bàsiques i pantalons molt simples eren les bases dels seus 'looks' habituals. No obstant això, podria ser que a partir d'ara veiem una altra Victoria Federica amb un nou estil que l'afavoreix molt més.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris