Michu y José Fernando en una imagen colgada en Instagram por Michu en 2020

Polèmica pel que farà la filla de José Fernando i Michu amb només 3 anys

Els seus pares estan encantats, però hi ha moltes veus crítiques amb ells per la seva decisió

José Fernando, el fill d'Ortega Cano i Rocío Jurado, i la seva xicota Michu  no estan passant per un dels seus millors moments. Fa molts mesos que la parella no pot passar temps junta per culpa del coronavirus.

Ell es troba ingressat i aïllat al Centre San Juan de Dios de Ciempozuelos, a Madrid, on s'està tractant de les seves addiccions, i els protocols de seguretat que s'han imposat en residències i centres com aquest ha fet impossible que la parella pugui ni tan sols parlar una estona sense un telèfon pel mig.

Per a José Fernando, la situació es fins i tot més complicada, perquè tampoc pot veure la seva filla  petita, María del Rocío, que només té tres anys. Malgrat tot, sembla que la família per fi podrà rebre bones notícies, ja que la vida segueix més enllà de la pandèmia. 

El portal web 'Cotilleos' ha revelat que la petita ja comença a assemblar-se a la seva àvia, que rebia el sobrenom de 'la más grande' per la seva trajectòria musical. 

María del Rocío sembla que vol seguir els passos familiars i, malgrat la seva curta edat, té previst dedicar-se al món de l'art  i la música. El seu primer pas ha estat participar en un videoclip  per a la cançó 'Amores de verano', del grup Taranto Flamenco. La mateixa mare, Michu, ha confirmat la notícia també a través de les seves xarxes socials.

El videoclip, a més, representarà una situació amb què la seva família ha patit molt els últims mesos: una parella es retrobarà després de mesos separats pel confinament. 

Les xarxes, molt crítiques

Els seus pares sembla que estan encantats  amb el fet que la nena, de només tres anys, faci el salt a la fama tan aviat. Michu ha explicat que José Fernando «està desitjant veure la seva nena en el videoclip»; i possiblement així també sigui amb el seu avi, el torero José Ortega Cano, i amb la seva tia, Glòria Camila.

No obstant això, les xarxes socials han mostrat no estar gaire d'acord amb la notícia d'aquesta estrena al món de la música sent tan joveneta. Hi ha molts usuaris que consideren que la nena és massa petita per exposar-se públicament d'aquesta manera.

Altres, en canvi, han volgut treure importància a aquest fet i ho consideren més aviat una «anècdota». Molts nens i nens quan són petits, fins i tot amb només tres o quatre anys, tenen el somni d'arribar a ser cantants famosos.

No tots ho poden complir, però la família Ortega Cano té molts contactes i molts coneguts al món artístic, especialment al del flamenc, i sí que han pogut complir el somni de la petita. Ara només queda esperar per veure aquest videoclip i esbrinar si la neta de Rocío Jurado pot seguir els seus passos.