Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Luis Enrique i la seva filla Sira

La filla de Luis Enrique confirma per sorpresa que en seran un més

Luis Enrique és testimoni de la confessió

Luis Enrique assumeix que a casa de Sira ja en són un més. Una notícia emocionant que ha estat rebuda amb molta alegria per l'entorn més proper al seleccionador. Sira ha comunicat que els plans amb la seva parella van molt de debò. Tan de debò que ja estan formant la seva pròpia família. La veritat és que no ens queden dubtes de com de bé els va.

Des de fa temps, la relació entre la filla de Luis Enrique i Ferran Torres està tenint molta repercussió mediàtica des que van confirmar ser parella. Fins i tot, es podria dir que són la parella més seguida i popular del sector futbolístic. En anunciar que a casa deixaran de ser dos, s'ha causat molt d'enrenou, ja que el mateix Luis Enrique ni tan sols s'ho esperava. Amb només 22 anys, la filla del seleccionador nacional pot dir que està començant a formar una família amb la seva parella.

Luis Enrique entén Sira

La filla de Luis Enrique i el futbolista del FC Barcelona compten amb milers de seguidors a les seves xarxes socials. Tots dos, a més de lluir modelets i compartir el seu dia a dia i aficions amb els seus seguidors, també pugen de tant en tant contingut per mostrar que s'estimen molt.

S'estimen tant que han decidit fer un pas més en la seva relació amb un membre més a casa. Això demostra que el seu amor és real i que estan disposats a viure les seves vides independentment de l'opinió de la gent.

Fa gairebé un any que estan sortint junts. Des del gener de l'any passat que van confirmar la seva relació, tant Luis Enrique com la resta de la seva família sabien el compromís de la seva filla. Tot i la seva joventut, el pare de Sira ha donat suport sempre a les decisions de la seva filla. I aquesta vegada, també. Des del primer moment, Luis Enrique ha comprès la decisió presa.

Imatge de Sira Martínez i el seu xicot Ferran Torres
Luis Enrique veu la seva filla molt il·lusionada. | Instagram

Luis Enrique està encantat

Encara que pugui semblar estrany, Luis Enrique està encantat amb la notícia que la seva filla li va donar fa un temps. Fins i tot, potser l'ha ajudat a triar el nom per al petit.

Bobo és el nou cadellet que la seva filla i el futbolista han acollit a la seva nova llar. Un gosset encantador que ha robat el cor a mitja Espanya des que es va publicar una foto seva a les xarxes socials. Presentant-lo com el nou membre de la família, Sira mostra el seu petit cadell acompanyada de la seva parella.

Sens dubte és una informació que Luis Enrique ha rebut amb molta tendresa. Segurament, és un pas més d'acostament al xicot de la seva filla, que des del darrer gener s'ha guanyat la seva confiança i respecte. Encara que reconeixen que tenen una bona relació, malgrat compartir alguna cosa més que la passió pel futbol, aquestes coses fan que el cor d'un pare s'estovi.